Meer met Mama

Feestje!! Meer met Mama ingeschreven bij de KvK. Daarom een winactie voor jullie!

Geplaatst door

Hiep, hiep, hoera!! De stap is genomen! Meer met Mama is ingeschreven bij de KvK. Meer met Mama bestaat nu zo’n 1,5 jaar en 1,5 jaar geleden had ik dit niet durven dromen. Nu is het dan toch realiteit geworden. Iets waar ik natuurlijk ontzettend trots op ben en waar ik kleine succesjes maar ook grote successen mee hoop te behalen. Omdat dit toch wel heel erg speciaal voor mij is en omdat dit zonder jullie niet mogelijk was wil ik graag een winactie organiseren voor jullie. Lees vooral verder dan vertel ik in vogelvlucht hoe het begon en waarom ik www.meermetmema.nl inschreef bij de KvK. Natuurlijk lees je ook alles over de winactie!

Hoe het begon

Zo’n 2,5 jaar geleden begon ik met bloggen bij een mamaplatform. Ontzettend leuk in het begin, maar uiteindelijk meer loze beloften dan beloften die nagekomen werden. Teleurstellend vond ik dat. Ik was hoogzwanger van Emma toen ik besloot mijn eigen blog te starten en te stoppen bij dat mamaplatform. Hormonen? Zou kunnen. Maar als ik me ergens voor inzet is dat altijd met de volle 100%. Wanneer afspraken dan keer op keer niet worden nagekomen ben ik er wel een keer klaar mee. Een hoofdstuk wat positief begon en negatief eindigde voor mijn gevoel. Mensen die een negatieve sfeer brengen moet je afscheid van nemen. En dat deed ik dus

Tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een vriend van ons wou mij wel helpen een website bouwen. Dat deed hij ook. Een website waarvan ik niet had durven dromen dat die er aan de voorkant zo mooi uitzag. Want hoewel het nu 1,5 jaar geleden is dat Meer met Mama online kwam, is er niets veranderd aan de voorkant zoals jij de website nu ziet. Ik ben er tevreden mee en vind het nog steeds erg mooi. Gastbloggers kwamen schrijven voor Meer met Mama en die lieve mensen ben ik erg dankbaar. Leuke blogs kwamen online, informatieve artikelen en winacties.

Een stap verder

Nu zul je op www.meermetmama.nl af en toe een affiliatielink tegenkomen. Hier word jij niet slechter van, ik wel beter. Met deze kleine opbrengsten blijft Meer met Mama in de lucht. Steeds vaker kreeg ik mailtjes over samenwerkingen en nu we al een tijdje de van zo’n 10.000 unieke bezoekers per maand hebben vond ik het tijd om Meer met Mama in te schrijven bij de KvK. Een spannende stap. Maar tegelijkertijd een stap waarmee ik hoop dat mijn liefde en passie uiteindelijk zullen helpen om mijn boterham te gaan verdienen met het uiteindelijke doel mijn baan opzeggen. Maar goed, dat zal de eerste tijd nog niet gebeuren. Maar een mens mag dromen toch?ย Voor nu hoop ik om mooie samenwerkingen, maar voor de bezoekers zal daar natuurlijk niets aan veranderen.

Ik wil aan de slag gaan om minimaal 4 blogs per week online te zetten. Alles wat daar dan bij komt is mooi meegenomen. Maar omdat ik ook parttime werk, in de oudercommissie op school zit, klassenmoeder ben en met 3 kinderen ook best druk ben met andere dingen is mijn streven nu in ieder geval 4 keer per week een blog online.

Winactie!!

Zoals gezegd wil ik dit met jullie vieren! Daarom ga ik een pakket ter waarde vanย โ‚ฌ50,= weggeven met heerlijke zelfzorg en beauty producten.ย Ook zal je een waardebon in het pakket vinden! Een keer wat voor vrouwen in plaats van voor de kindjes. Ook wel eens fijn toch? Tipje van de sluier, dit product zit er ook bij in!

Zo doe je mee:

 • Natuurlijk moet je even reageren dat je mee doet. Dit kan in de reacties of op Facebook. Reageer je in de reacties, zorg er dan voor dat je een geldig e-mail adres invult. Anders kan ik geen contact met je opnemen.
 • Voor extra lootjes in de pot:
 • Like de Facebookpost!
 • Wie moet hier ook aan meedoen? Tag ze in de Facebookpost
 • Abonneer je op www.meermetmama.nl
 • De winactie loopt tm maandag 22 april en de winnaar ontvangt uiterlijk woensdag 24 april een persoonlijk bericht van mij!
 • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

O en nog een dingetje: vergeet niet aan onze andere toffe winactie mee te doen. Dat kan tm 15 April ’19. Om naar onze andere winactie te gaan –> klik hier <–

Veel succes!

Liefs,

Maddy

thuisblijfmoeder

 

Samenwerken? Mail dan naar maddy@meermetmama.nl

 

 

19 reacties

 1. Wat gaaf… Gefeliciteerd!!! ๐Ÿ’๐ŸŽ‰
  En wat een leuke winactie… Ik maak heel graag kans! ๐Ÿ’๐Ÿ€

 2. Van harte gefeliciteerd , weer een stapje verder naar succes.
  Ik volg op Bloglovin en doe ook heel graag mee met deze winactie .

 3. Van harte gefeliciteerd met je inschrijving bij de KvK. Wat een mooie stap naar hopelijk heel veel meer!Ik loot graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *