Faux fur

Faux fur, don’t blur! Klaar voor de winter, jij ook?

Geplaatst door

Het warme weer hebben we uit kunnen zwaaien en ondertussen kunnen we de garderobe weer aanvullen met warme kleding. Dus ik ging tussen alle winterjassen op zoek naar een nieuwe winterjas, zodat ik weer klaar voor de winter ben. Ik zocht een heerlijke faux fur winterjas uit met een hoog knuffelgehalte!

Helemaal hot en happening

Waarschijnlijk ben je de faux fur (ook wel fake fur of nep bont) winterjas al een aantal keer op straat tegengekomen. Ziet er heerlijk warm uit, en dat is zijn ze ook! Qua jassengebied is dit zeker een trend op dit moment. Vervagen doe je met deze heerlijk warme winterjassen niet, het zijn echte eyecatchers die jou tevens een heerlijk warm gevoel geven!

Faux fur in allerlei soorten en matenfaux fur

Jassen van faux fur zijn er in allerlei soorten en maten. Lang, kort, donker, licht of zelfs fel gekleurd! Je kunt er alle kanten mee op en de plank misslaan doe je niet! Het is geen hele lange jas, maar ook niet kort. Hij is van Vero Moda en heeft de kleur Peat (groen). Perfect om ook fatsoenlijk mee te fietsen en toch warm te blijven. De jas waar ik echt super blij mee ben, bestelde ik bij Sans. Daar hebben ze ontzettend veel keuze in winterjassen, van Only jassen tot winterjassen van het merk Saint Tropez.

Wat ik nog meer bestelde

Ik was ook nog op zoek naar een Flared legging/broek. Je weet wel, strak bij de boven benen en uitlopend naar de enkels. Je raadt het natuurlijk al, ook vond ik hier verschillende modellen en kleuren van. Ik ging voor een zwarte Flared legging van rib stof. Heerlijk zacht! Hij zit echt super fijn en ik kan hem bij verschillende gelegenheden aan doen. Het liefst draag ik deze Flared legging met een mooi paar hakken. De top die je er op doet kun je natuurlijk van stoer tot klassiek doen, zo kun je met deze Flared legging alle kanten op!

Gek op online shoppen

Zoals je misschien al eerder gelezen hebt ben ik gek op online shoppen. Ik vind het een hele uitkomst, lekker rustig op de laptop zonder 3 kinderen mee te slepen in de winkel. Want ja, dat shopt toch wat minder makkelijk. Wat ik echt top vind is dat wanneer je bij Sans voor 11.00 uur besteld je het ook nog dezelfde dag bezorgt krijgt! Dat is toch top service?! O ja! Als je in Duitsland of België woont kun je hier ook gewoon bestellen en krijg je het ook netjes thuis bezorgd.

Ben jij ook zo’n fan van Faux fur?

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *