gastblog ingrid

Heb je even voor mij? | Gastblog Ingrid |

Geplaatst door

Een nieuwe artikelreeks bij Meer met Mama: Heb je even voor mij? Ik nam het voortouw en kreeg al snel leuke reacties van andere mama’s die mee wouden doen. Vandaag lees je: Heb je even voor mij? Een gastblog van Ingrid.

Heb je even voor mij? Ik ben:

Ingrid, bijna 38 jaar en een vrolijke, eigenwijze, maar vooral trotse mama van twee meiden. Ik ben geboren in Limburg maar voor de liefde verhuisd naar Twente. Na een carrière in de accountancy en het bedrijfsleven ben ik nu werkzaam in ons eigen bedrijf in carnavals- en feestartikelen. Naast mijn werk vind ik het leuk om te bloggen en iedereen op de hoogte te houden van ons drukke leventje.

Ik ben mama van:

Twee lieve meisjes: Anne van 7 en Emma van 5.

Ik werd voor het eerst moeder toen ik (..) jaar oud was:

Ik was 30 dus lekker gemiddeld. Toen waren we er klaar voor na gestudeerd te hebben, een baan  en een eigen huisje gevonden te hebben.

Mijn blog is:

Ik blog voor girlslabel maar heb sinds kort ook mijn eigen blog: https://blogsbyingrid.wordpress.com. Daarnaast kun je me op Facebook (https://www.facebook.com/blogsbyingrid/?ref=bookmarks) en Instagram (www.instagram.com/ingridkocken) volgen.

Op dit artikel ben ik het meest trots:

Ik schreef een blog over de nachtangst van Emma. Deze staat zowel op girlslabel als op mijn eigen blog. Er blijkt veel herkenning te zijn hierop en ik kreeg veel reacties. Dat was leuk en fijn om te lezen.

gastblog ingrid

Dit doe ik graag met mijn kinderen:

Het wordt steeds leuker om spelletjes met ze te spelen. Op dit moment zijn Uno, Monopoly en Rummikub favoriet, maar er wordt ook al geschaakt. Echt superleuk om te zien en mee te doen! Maar ook lekker naar buiten, wandelen in het bos of spelen in de sneeuw vinden we heerlijk!

gastblog ingrid

Dit vind ik zwaar aan het moederschap:

Ondanks dat de meiden ouder worden en steeds meer zelf kunnen, komen er ook weer nieuwe dingen bij. Zwemles, sportclubjes, kinderfeestjes. Af en toe is het best racen en dan wil je ook nog tijd voor jezelf overhouden.

gastblog ingrid

 

Lieve Ingrid, 

Ik wil je bedanken voor je input, je eerlijkheid en openheid!  Ik heb met veel plezier je artikel gelezen!

Liefs Maddy

 

Ga jij een kijkje nemen bij Ingrid?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *