gastblog judith

Heb je even voor mij? | Gastblog Judith |

Geplaatst door

Weer een nieuw artikel in de artikelreeks: Heb je even voor mij?  Ik nam het voortouw en kreeg al snel leuke reacties van andere mama’s die mee wouden doen. We zijn nu bij de 3e gastblog aangekomen en vandaag lees je: Heb je even voor mij? Een gastblog van Judith. De blog van Judith heet pinkpress.nl, wellicht ken je haar al!

 

Heb je even voor mij? Ik ben:

Judith.

gastblog judith

Ik ben mama van:

Keira (11) en Miya (3)

 

Ik werd voor het eerst moeder toen ik (..) jaar oud was:

Ik was 30 jaar toen ik voor het eerst moeder werd.

Dit is mijn blog en hier schrijf ik over:

Mijn blog is pinkpress.nl een healthy lifestyle blog over van alles en nog wat

 

Op dit artikel ben ik het meest trots:

De persoonlijke blogs, ik krijg daar ook de leukste en meest uiteenlopende reacties op.

 

Dit doe ik het liefst met mijn kinderen:

Zwemmen, naar de hei met de hond of lekker een film kijken met popcorn op de bank

gastblog judith

Dit vind ik zwaar aan het moederschap:

Als mijn kinderen overprikkeld zijn, en ik ook. Dan heeft iedereen even rust nodig, en worden we extreem druk.

 

Ga jij een kijkje nemen bij Judith?

 

 

Judith heel erg bedankt dat je dit met ons wou delen! Ik vind het erg leuk dat je mee wou doen!

Liefs Maddy

 

 

In deze artikelreeks verschenen eerder op www.meermetmama.nl:

Maddy: De Mommy van www.meermetmama.nl

Ingrid:van Blogs by Ingrid.

Cynthia: van www.cynspired.nl


 

 

Wil jij nou ook graag mee doen aan deze super leuke artikelreeks; Heb je even voor mij? Dat kan natuurlijk! Iedere mama kan en mag mee doen!  Zou alleen maar super leuk zijn! Wil je mee doen klim dan in de spreekwoordelijke pen en stuur me een mailtje op: maddy@meermetmama.nl en je krijgt zo snel mogelijk een berichtje van me terug.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *