meer met mama

Meer met Mama. Mijn eigen blog beginnen.

Geplaatst door

Meer met mama, daar is het dan!! Mijn eigen blog. Leuk dat je een kijkje neemt! Dit is het eerste officiële artikel op mijn eigen blog, Meer met mama, dus de kop is er af. Ik hoop dat je nog geregeld een kijkje zult nemen!

Mijn eigen blog beginnen, waarom doe ik dat?

Sinds een tijdje ben ik aan het bloggen en ik vind het erg leuk, het is zelfs verslavend. Ik heb op meerdere platforms blogs geschreven maar toch wil ik graag echt mijn eigen dingetje. Dus ik trek de stoute schoenen aan en begin een blog op mijn eigen site.
Op momambition.nl blijf ik nog 1x in de week blogs schrijven dus ook daar kun je nog artikelen van mij vinden.

Waar ga ik over bloggen?

Ik ga bloggen over de dingen die in mijn interesse gebied liggen. Dit zullen onder andere zijn:
• Het moederschap.
• Recepten.
• Hotspots met en zonder kinderen.
• Informatie en tips over van alles wat betreft mama en kind.
• Lifestyle.
• Reviews.
Maar ook zal er wel eens wat anders te vinden zijn op www.meermetmama.nl

 

Waarom Meer met Mama?

Ik vind het heerlijk om blogs te schrijven over mijn leven als moeder, mijn ervaringen en het schrijven over kinderen. Maar toch zijn er ook andere dingen waar ik het over hebben wil. Het zal niet alleen gaan over mama en kind. Er zijn MEER onderwerpen die ik graag wil aanhalen en wil delen. Vandaar de naam Meer met mama.

meer met mama

Bloggen en samenwerkingen.

Ook lijkt het me erg leuk om eens een gastartikel te plaatsen op Meer met Mama. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gaan over:

  • Zwangerschap.
  • Ervaringen van andere ouders of bloggers.
  • Feestdagen.
  • Recepten.
  • Vakanties.
  • Etc…

Blog jij en wil je graag een keer een gastartikel schrijven met een link naar je eigen blog of een samenwerking starten dan lijkt me dat erg leuk! Je kan contact met me opnemen via: maddy@meermetmama.nl

 

Volg jij Meer met mama al op Facebook?

 

20 reacties

  1. Stoer dat je nu ook je echt eigen plekje op het web hebt! Heel veel plezier en succes met alles wat op je pad gaat komen. En gastbloggen klinkt alvast leuk, ik ga eens nadenken of en wat ik eventueel zou kunnen bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *