Een kortingscode voor verhalenserie De Jongen

Geplaatst door

Wellicht ben je nog onbekend met het begrip verhalenserie. Na het lezen van dit artikel ben je dat zeker niet meer. In 2015 kreeg ik een idee. Dit idee hield in dat ik een tijd lang verhalen van één pagina zou schrijven. Het begon onschuldig, maar na zeven dagen had ik dus zeven verhalen in mijn hand. Dit is de start geweest van De Jongen. Het is mijn kind en daar ben ik trots op. Vandaar dat ik nu een stukje met je deel. Aan het einde vind je een kortingscode. Daarmee kun je in mijn webshop het e-book bestellen van €4,50 voor €3,00. Dat wil je toch!

De jongen

De Jongen woont in het dorpje Mechelstein. Dit dorpje heeft een geheel eigen stijl en doet veel lezers denken aan de middeleeuwen. Ik vermoed dat dit komt door de dorpsmuur, de winkeletalages en de gewaden die de familie Van Bunder draagt. De Jongen behoort tot deze familie en is een gedegen tegenstander van de Spaanse tovenaar Velasquez. Deze tovenaar heeft eerder zijn studie rondom dit dorp gevolgd en heeft zijn zinnen gezet op de magische ringen die prijken om de vingers van de familieleden. Maar dit is niet alles. De verhalenserie gaat over meer dan magie. Onderwerpen als familie, vrienden en liefde zijn belangrijk.

Deze verhalenserie bestaat in totaal uit 154 verhalen die gezamenlijk je hersenen flink aan het denken zetten. Ondanks dat de hoofdmoot fantasie is, sluipen er wijze lessen in. Persoonlijk denk ik dat het een leuk e-book is voor als je iets tussendoor wilt lezen. Hieronder vind je de specificaties van het boek. Wil je meer weten over De Jongen of heb je vragen die jij graag beantwoord zou willen hebben? Stel ze hier.

Specificaties

Auteur: MC Kleuver
Taal: Nederlands
Formaat: E-book/PDF
Verschijningsdatum: 13 november 2017
Editie: 1
ISBN: 1230002003283
Pagina’s: 380
Prijs: €4,50
Categorie: Fantasie, Fictie en Detectives

De Jongen is te bestellen via mijn webshop. Bij het bestellen kun je de kortingscode meermetmama2906 gebruiken. De code is te gebruiken tot en met zondag 17 juni 2018.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *