decemberbloghop

Doe mee aan onze decemberbloghop en win!

Geplaatst door

Joehoe! De Sint hebben wij hier thuis alweer uitgezwaaid! Maar december is december niet zonder nog meer feestdagen toch?! December is niet alleen leuk en gezellig, maar ook best een beetje prijzig. Daarom hebben wij met een groepje bloggers een leuke bloghop voor jullie georganiseerd, namelijk de decemberbloghop. Bij elke blogger is wat leuks te winnen, dus doe mee en val in de prijzen!

Wat is de decemberbloghop?

Het is de bedoeling dat je van de ene naar de andere blogger hopt en het is natuurlijk helemaal tof op mee te doen aan de leuke winacties die we voor jullie hebben opgezet. Bij elke blogger valt een toffe prijs te winnen, mee doen dus, want er zit voor iedereen wel wat leuks tussen!

Een woordje van mij over Meer met Mama

mama biecht opOp Meer met Mama lees je natuurlijk over ouderschap en kinderen, maar wij staan er ook voor dat vrouwen meer zijn dan alleen mama. Meer met Mama is dus een speciaal stukje online magazine voor de vrouw die meer is dan alleen mama. Hier lees je over allerlei dingen die vrouwen interesseren. Van zelfzorg tot de beste bespaartips en de leukste artikelen over kinderen, maar ook de heerlijkste recepten en de leukste tips and tricks komen hier aan bod❤. Ik en mijn team hopen dat je hier kunt genieten van een momentje voor jezelf en hopen je vaker terug te mogen ontvangen. Liefs Maddy❤

Winnen bij Meer met Mama

Bij ons kun je het nieuwste boekje van de Lumies winnen, namelijk: de Lumies op zoek naar avontuur! Ik ben fan van de Lumies, schreef er al meerdere recensies over en ik weet zeker dat jouw kindje er ook dol op gaat zijn. Je kunt een geweldig mooi, kleurrijk boek winnen met een buitenspeeldiploma er bij!

Voorwaarden winactie:

 • Reageer op dit blog of op het Facebook bericht van Meer met Mama dat je mee doet!
 • Extra loodjes in de pot? Onderneem dan de volgende acties, voor elke actie krijg je 1 extra loodje
 • Abonneer op onze blog. Dat kan je aan de rechter kant van deze pagina doen (bovenaan) (+2)
 • Like het Facebook bericht (+1)
 • Deel het Facebook bericht (+1)
 • Taggen?? Super lief!! Per getagde persoon (+1) max 3
 • Volg ons op Instagram (+1)
 • De winactie loopt tot en met 14 december 2018 (23.59 uur)
 • De winnaar ontvangt uiterlijk 16 december een mailtje van mij en dient binnen 24 uur te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te loten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Hop, hop, hop verder met deze decemberbloghop!!

Het kan zomaar zijn dat je hier start aan de DecemberBloghop. Maar misschien ben je wel doorverwezen door Xenia van Life by Xenia. Dank hier voor Xenia! Mocht je niet via Xenia hier terecht zijn gekomen, hop dan straks ook even daar langs. Hier vind je van alles, van reizen tot recepten en ook de tofste reviews Je kunt hier het Instaproof boek winnen!

Ik verwijs je nu graag door naar Nathalie van Veusteveul. Hier kun je ontzettend veel lezen over kinderen, het ouderschap en ook zeker andere onderwerpen zoals lifestyle, creatieve uitspattingen maar ook gezondheid! De moeite waard om vaker langs te komen dus! Ook daar is een toffe winactie te vinden, dus hop maar door want daar kun je een bon van Kaya winnen!

 

Fijne decemberbloghop allemaal en veel succes!

Liefs Maddy

 

Uitgaven van de Lumies:

23 reacties

 1. Ik heb al veel over de lummies gelezen, maar deze boekjes nog niet in huis. Mijn oudste zag dit bericht en zegt mamma die lijkt me leuk. Ik waag dus graag een kansje.
  (Ik ben abonnee van je blog en volg je op instagram en Facebook)

 2. Ben de boekjes wel eens eerder tegengekomen maar ik heb ze zelf nog niet. Lijkt me leuk voor mijn dochtertje die net als ik echt geniet van samen boekjes lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *