top 5

De top 5 berichten in maart op www.meermetmama.nl

Geplaatst door

Hi lieve lezer! Leuk dat je er weer bij bent! Super fijn dat je weer een bezoekje brengt en ons bezoekjes hebt gebracht. Zijn we heel erg blij mee! Maart zwaaien we uit, de paasdagen zijn weer achter de rug en het mooie weer komt er aan! Eindelijk kunnen we genieten en natuurlijk vitamine D opdoen. Maar… Natuurlijk blikken we wel even terug op de top 5 best gelezen artikelen op www.meermetmama.nl in maart.

Het allerbeste gelezen artikel in maart, op een dikke vette 1e plaats:

9x wat je echt niet zegt tegen een jonge zwangere moeder of tienermoeder.

Onze lieve Inge schreef dit artikel in de meest oprechte en puurste zin. Het artikel werd door diverse Facebook pagina’s opgepikt en massaal gedeeld. Meldingen van opeens wel erg veel verkeer kregen we binnen. Maar daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Inge schreef erg persoonlijk maar hoopt ook met haar artikel andere mama’s een hart onder de riem te steken en andere mensen voor fouten te behouden door bepaalde dingen juist wel of niet te moeten zeggen.

Op nummer 2

In de Pyjama naar school. Yep ik ben een loedermoeder.

Ook dit werd gelezen en kreeg een plek in de top 5 van maart. Een eerlijke blik over hoe het er soms aan toe kan gaan en dat het hier in huis geen picture perfect is. Natuurlijk is het woord loedermoeder met een knipoog gebruikt. Want ja, wat is een loedermoeder nu eigenlijk? Ontzettend veel grappige, herkenbare en positieve reacties en zelfs mails over gehad. Van 99% dan. Die 1% kon het woord loedermoeder echt niet waarderen… We hopen dat die 1% uiteindelijk zal inzien dat wij ook maar ons best doen en soms wat aanklooien, dat we geen trend willen zetten in het loedermoeder zijn maar wel met een knipoog moeten kunnen schrijven.

 

Een loedermoeder is een imperfecte moeder die af en toe het huishouden en de verzorging van kinderen iets wat laat versloffen. Een loedermoeder is per definitie geen slechte moeder, maar een moeder die af en toe eens een steekje laat vallen. En niet perfect is.

En dan op nummer 3!

8 voordelen van een bakfiets

Dag maart, hallo april! Het mooie weer komt er weer aan en we kunnen weer heerlijk fietsen. Heb jij al eens gedacht over een bakfiets? Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet!

Hang de slingers maar op voor nummer 4.

Een hele feestzaal versieren?! Wat nu?

De dochter van Inge, Lott, gaat haar communie doen. Super spannend en heel bijzonder natuurlijk. Inge heeft echter heel wat voorbereidingen moeten treffen. Ze neemt je mee in haar struggels.

En dan de laatste in onze top 5 maar zeker niet de minste!

Vrouwen en tassen: verliefd op een roze tas.

Esmar, is zoals vele vrouwen gek op tassen. Ik denk dat je dit zult kunnen beamen. Een fantastisch mooi roze exemplaar heeft ze weten te scoren. Verliefd? Dat is ze helemaal op deze eye catcher!

Staat jouw favoriete artikel op www.meermetmama.nl ook in de top 5 van maart of heb je een andere favoriet?

8 reacties

  1. Ik heb echt een bloedhekel aan het woord loedermoeder. Ik hoor bij die 1% denk ik… Niet omdat ik niet vind dat gewoon je best doen niet goed genoeg is, en we allemaal fouten mogen maken. Bij loedermoeder heb ik het idee of je perse slechte moeder wilt zijn. Dus is meer de term dan wat het eigenlijk betekent die me irriteert

  2. zeker weten! De 9x wat je echt niet zegt tegen een jonge zwangere moeder of tienermoeder.
    Maar ik blijf me verbazen wat ze tegen zwangere vrouwen zeggen ook als ze niet jong of tienermoeder zijn…m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *