mijn blog

De betekenis van de naam van mijn blog.

Geplaatst door

Leuk dat je er weer bent! Of leuk dat je een kijkje komt nemen om meer over www.meermetmama.nl te weten te komen. Vandaag neem ik jullie mee in een stukje www.meermetmama.nl, waarom is de naam van mijn blog Meer met Mama, sinds wanneer is Meer met Mama online en nog wat leuke dingen.. Lees je mee?

Waar komt de naam van mijn blog vandaan?

Eerst is het misschien leuk om te weten dat ik niet ben begonnen met bloggen op Meer met Mama. Ik blogde ongeveer een jaar op een ander platvorm. Door heel wat redenen ben ik daarmee gestopt en begon ik mijn blog.

Dat ik over het moederschap, kinderen en familie wou schrijven stond vast. Maar ik wou niet alleen maar daar de focus op leggen. Ik wou ook schrijven over andere dingen, denk daarbij over recepten, beauty en andere dingen waar mijn interesse, maar ook de interesse van andere vrouwen ligt. Het was dus een mamablog, maar ook weer niet. Het was meer dan alleen een mamablog, vandaar Meer met Ik ben tenslotte meer dan alleen mama.

Maar hoe omschrijf je Meer met Mama dan?

Meer met Mama kun je omschrijven als een lifestyleblog voor moeders vanaf een jaar of 25 en ouder, maar ondertussen lezen er ook al wat vaders mee.

We schrijven over alles wat een moeder nodig heeft van zelfzorg, opvoedtips, handige tricks, tot de leukste speelgoedartikels & musthaves. Graag schrijven wij dus over meer dan alleen mama zijn. We zijn tenslotte meer dan alleen mama.

Meer met Mama online

Meer met Mama kwam online vlak voordat ik beviel van Emma, halverwege september 2017. kraamcadeau'sEigenlijk komen er vanaf het begin al meer bezoekers dan dat ik had durven dromen. Elke maand komen er veel bezoekers terug en komen er nieuwe bij. www.meermetmama.nl groeit en daar ben ik erg trots op en blij mee.

De vrouw achter Meer met Mama

Ik ben dus Maddy, 29 jaar en mama van 3 kindjes; Merel(5), Bram(4), Emma (0). Getrouwd met Mark(35) en we wonen in Wierden. Wierden is een dorpje dat in Overijssel ligt. De opleidingen die ik gevolgd heb hebben helemaal niets met bloggen te maken.. Ik heb namelijk de gastvrouw opleidingen gedaan en Horeca ondernemer. Maar toen werd ik moeder, en hoewel het qua oppas perfect is, zie je je man een stuk minder. Dat is iets wat wij niet zo leuk vonden. Ik ging in de detailhandel werken en moest er in mijn zwangerschapsverlof uit… Niet heel netjes nee, niet omdat ik niet functioneerde hoor, ik had een vast contract nodig ;). Daar baalde ik goed van, maar dat heeft me ook aan het denken gezet over www.meermetmama.nl, mijn blog, mijn ook wel kindje. Hoewel het nu echt niet verdienen aan is, durf ik wel uit te spreken dat ik de droom heb om van mijn hobby mijn werk te maken. Op het moment ben ik thuisblijfmama en ben ik tussendoor erg druk met de site. Dit is iets wat me erg gelukkig maakt.

Team Meer met Mama

De groei van www.meermetmama.nl is heel erg mooi en fijn. Het is toch een soort van kindje. Maar wat ik zeker wil benadrukken is dat ik een heel fijn team om me heen heb die daar zeker een mooie bijdrage aan leveren. Daar ben ik ze natuurlijk erg dankbaar voor.

Heb jij al kennisgemaakt met alle teamleden? Zo nee, dit zijn ze en als je op de naam klikt kom je meteen bij het best gelezen artikel van diegene terecht!

MC Kleuver

Inge

Esmar

Emma

Arianne

Ilse

Loukie

 

Lees je gezellig nog even verder op de site? En kom je nog een keer terug? Hopelijk tot snel!

 

Liefs Maddy

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *