De Liebster Award, ik werd genomineerd.

Geplaatst door

De Liebster Award, ken jij het? Het is een virtuele award voor beginnende of nieuwe bloggers die een leuke, mooie blog hebben. En zo ontdek je ook andere blogs. Deze prijs krijg je trouwens van andere bloggers en geef je weer door. Maaike nomineerde mij op 12 oktober 2017. Super leuk! En een hele eer! En nu mag ik dus.

Maaike stelde haar genomineerden een aantal vragen, die ga ik nu dan ook beantwoorden

Wat eet je het liefst?

Eigenlijk ben ik net een klein kind, het liefst eet ik heerlijk een patatje. Daar kan ik na 28 jaar gewoon nog intens van genieten. Maar gaan we uit eten dan eet ik het liefst een goede rode biefstuk en vooraf een carpaccio.

Wat doe je als je te weinig geslapen hebt, maar wel gewoon de dag door moet?

Op het moment zit ik in deze periode, iets met een baby van 3 weken oud.. Ik ga gewoon door, pak mijn rust momentjes waar het kan en verder is mijn cafeïne gehalte goed op peil.

Als geld geen rol zou spelen, wat voor vakantie zou je dan nu willen?

Ik ben gek op vakanties, maar ook erg blij als ik weer naar huis ‘mag’, ik ben een echte huismus. Maar genieten van een vakantie kan ik zeker, als er maar zon, zee en strand is dan ben ik tevreden. Het liefst de Canarische eilanden, maar dan zou ik een over de top luxe resort nemen. Gewoon omdat het kan.

Wat is je lievelingsplek in huis?

Mijn plekje tegenwoordig is de eettafel, sinds de verbouwing zitten we daar heerlijk ruim. Maar de bank ligt s’avonds ook erg lekker als de kinderen in bed liggen. En de badkamer hoort er ook wel bij, voorwaarde is dan wel dat ik lekker lang en ongestoord kan douchen.

Ga je liever naar het strand of bos en waarom?

Strand! Zeker weten!! Wel een zon, zee, strand dan, dat is heerlijk genieten, uitwaaien, een strandwandeling, kortom genieten! In de regen en kou vind ik er weinig aan.

 

Ik nomineer voor de Liebster Award:

Annemarel – Mom on Wheels.

Annemarel  blogt op diverse platforms, is rap van tong en daar ben ik dol op! De blogs van Annemarel zijn eerlijk en recht uit het hart. Ze raken je en haar teksten komen binnen.

Tommie in de zorg.

Tommie schrijft over zijn werk in de zorg, de gebeurtenissen, de ervaringen en neemt je mee in het werken in de zorg. Hij schrijft eerlijk en erg prettig.

House of Diapers.

Op House of Diapers neemt Eline, mama van Tilde je mee in haar leven en gedachten van een jonge moeder.

Beebs and Moms.

Kimberly, mama van Evi schrijft over diverse dingen, niet alleen over Beebs and Moms maar ook over mode, recepten en lifestyle. Sinds augustus 2016 is ze haar eigen blog begonnen.

Juuls Blogt.

Julia schrijft over allerlei dingen in haar leven. Hoewel ze druk is met haar werk, gezin, kinderen, sport etc.. Heeft ze nog tijd om haar leuke blogs met ons te delen op Juuls Blogt.

 

Mijn vragen aan mijn genomineerden:

 1. Wat is je favoriete uitstapje?
 2. Wat is je laatst gelezen blog?
 3. Een week zonder telefoon of zonder pc/laptop? En waarom.
 4. Waar kan jij van genieten?
 5. Waar ben jij trots op van jezelf?

Succes, ik ben erg benieuwd!!

 

Wie zou jij nomineren voor de Liebster Award?

23 reacties

 1. Gefeliciteerd! Ik ga ook liever naar het strand haha. Leuke vragen heb je bedacht. Ennuh ik zou een week zonder laptop wel overleven maar zonder telefoon niet hoor. Ben ik direct niet meer bereikbaar.

 2. Leuk, die Liebster Award. Congrats! Die Canarische Eilanden zijn de hemel ja. Wij zijn met onze honeymoon op Tenerife geweest, was zó zalig! Als de kleine er is en een beetje in z’n ritme zit, dan gaan we met z’n 3-tjes terug. Leuk artikel!

 3. Zo leuk om je beter te leren kennen door deze vragen/ Liebster Award. Ik zou heel graag naar de Canarische eilanden gaan, en natuurlijk hoort daar een luxehotel bij, toch :p? Jammer van het prijskaartje, anders was ik nu al bezig met inpakken haha.
  Geef mij ook maar strand trouwens! Bossen zijn mooi, maar niets voor mij.

 4. Gefeliciteerd met jouw nominatie! Ik werd een tijdje geleden ook genomineerd, maar heb er heel erg niks mee gedaan. Ik vind het leuk, zeker dat jij weer vragen aan jouw genomineerde mag stellen.
  Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *