Free Printables Sinterklaas

De leukste Free Printables van Sinterklaas + nog veel meer!

Vrouw By nov 12, 2018 4 Comments

Vanavond begint dan volgens Merel, EIN-DE-LIJK het Sinterklaasjournaal. Hier in huis leven ze al helemaal toe naar Sinterklaas en alles daar om heen. Dat zou bij jou in huis vast niet anders zijn. Ik ontving van ‘ zussies’ een aantal hele toffe Free Printables van Sinterklaas. Ook nog een aantal andere Free Printables, en die ga ik natuurlijk met jullie delen.

Sinterklaas leeft!

Zoals gezegd, Sinterklaas leeft hier al echt in huis, liedjes zingen en boekjes lezen hoort daar natuurlijk bij. Ook bakten we al heerlijke Taai Taai poppetjes, gevulde speculaas en ook werd er al gekleurd en geknutseld om de tofste strijkkralen patroontjes te maken.

Aftellen voor Sinterklaas

Het Sinterklaas journaal begint dus vanavond en daarmee beginnen we meteen met het aftellen tot pakjesavond! Spannend natuurlijk, een wondere wereld voor elk kind dat nog gelooft in Sinterklaas. Ook voor ouders een magische tijd. Al ben ik na pakjes avond wel blij dat de kerstliedjes beginnen aan te slaan, zul je vast herkennen haha!

Tip: zelf een Sinterklaas aftelkalender maken is ook heel erg leuk! 

Van Zussies kreeg ik dus een aantal super leuke exemplaren, ik kreeg ze opgestuurd. Maar jij kunt de Free Printables daar dus zelf via de website gratis uitprinten. Mijn favoriet is toch wel de aftelkalender voor pakjesavond. Mijn kindjes zijn ook echt fan!

Free Printables Sinterklaas

Nog meer Free Printables

Ook kreeg ik leuke Sint labels van Zussies! Hiermee maak je de cadeautjes natuurlijk helemaal af! Leuk om te krijgen en te geven. Maar dat is niet alles, bij Zussie kun je namelijk nog meer soorten vinden. Zo zijn er Free Printables van Sinterklaas in verschillende soorten, zoals een brief van of aan Sint. Ik zal je er een aantal laten zien:

Free Printables SinterklaasFree Printables van Sinterklaas

Zeg nu zelf, deze Free Printables van Sinterklaas, gemaakt door Zussies, zijn toch echt hartstikke leuk?!

Wist je dat je bij Zussies echt nog veel meer soorten Free Printables kunt printen? Neem dus snel een kijkje op de site van Zussies

Free Printables van Sinterklaas

Free Printables van Sinterklaas

Wij hebben er al een paar voor op Bram zijn kamer, en mocht Emma uiteindelijk uit de luiers gaan, dan hebben we een erg leuke voor op de toilet!

Free Printables van Sinterklaas

Wat is jouw favoriet tussen de Free Printables van Sinterklaas?

Free Printables van Sinterklaas

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: