datingshow

De nieuwste datingshow. Temptation Island praat aflevering 11

Geplaatst door

Het was weer zover. We mochten met z’n alleen weer een uur lang kijken naar onze guilty pleasure. Al begint het tegenwoordig meer op de nieuwste datingshow van RTL 5 te lijken. Maakt dat uit? Nee! Kijken doen we toch, want iets missen? Nee dat kan ook weer niet. Timtation die per aflevering meer hersencellen verliest en Mezdi die aan de leugendetector moest. Ik zat er klaar voor, jij ook?

Vorige week

De aflevering van vorige week was me de aflevering wel. Vol verbazing keken we nog steeds hoe gekker die Tim werd. Het gekrijs van DeborahLeemans, ja dat is tegenwoordig één woord, ging door merg en been. De Dr Phil kwam in Mezdi naar boven en Jeremy kon weer niets goed doen.. Same old, same old.. Arme Jeremy.

En dit is wat ik dacht

 • Snap je? Ja we snappen het helemaal, alles, en toch ook weer helemaal niet. Eén ding snappen we wel.. Snap je kunnen we niet meer horen! Eigenlijk wacht ik nog steeds op die persoon die NEE gaat antwoorden.
 • Zou het een ziekte zijn? Iedereen die in de buurt van Megan of ons Kevke komt neemt de snapje ziekte over…
 • Waar ik vorige week nog zo’n medelijden met Deborah had krijg ik dat nu met Cherish.
 • Die Tim is toch knettergek?? Dit ligt toch niet aan mij?
 • Ze matchen tenminste wel met het beachvolleybal.. Lekkere gele kekke broekjes.
 • Die Tim is toch zo’n vent waar je een straatverbod tegen moet aanvragen nadat je hem aan de kant hebt gezet? Het lijkt me echt zo’n enge stalker!!
 • Of Cherish speelt haar spel ook erg goed tegen Inge, of ze is heel dom.
 • Chloe ziet iets bijzonders in Kevin, een soort vaderfiguur.. Jezus die heeft echt Daddy issues
 • Kevin gaat het netjes houden.. Ik geloof er nog steeds niets van.

Datingshow?

Even tussendoor he? Wat ik me dan afvraag he? Zouden die verleid(st)ers weten wat hun doel is op het eiland? Je zou zeggen de relaties verbreken en stoken. Dit lijkt tegenwoordig meer op de nieuwste datingshow die er op de Nederlands en Vlaamse televisie te bekijken is. Fabrizio is jaloers, en dan niet zo’n klein beetje.. Het enige wat hij met Danielle heeft is dat hij die lelijke hond-vos-wolf ofzo op haar heeft gekleurd. En Chloe is hotel de botel op Kevin.. Dat laatste snapt ook niemand. Iets met ik val op groot en donker, of iets in die richting dan. Kom je thuis met die kleine rode kabouter.. Snap je?? Nou, NEE!!

Even verder dan met deze datingshow

 • Spannend! Leugendetector!
 • Vrij weinig vragen.. Weinig spannends aan!
 • Ik geloof dat ik een partner in crime heb die ook in de nachtelijke uurtjes RTL Crime kijkt. Mezdi kijkt iets te veel naar CSI. Hij wist metéén dat het om een leugendetector ging.. Nu de afleveringen nog kijken waarbij je die kan manipuleren vriend!
 • Nu we het over CSI hebben he, die Tim is toch een serie moordenaar in de dop??
 • Wel eens last van maagzuur? Dat gevoel krijg ik dus bij Timtation.
 • Lieve, lieve programma makers, ik ben echt fan hoor, die muziek is ook echt top! Maar 1 suggestie; Willen jullie Tim uit de rest van de afleveringen knippen? Gewoon voor mijn gezondheid?
 • Die Jeremy gaat helemaal los in dat hokkie! Wat heeft die man gehad?
 • Ach heeft ”Vannie” weer iets om over af te geven!
 • Dit willen we allemaal toch? Een man waarmee we in bed liggen en vervolgens aan z’n mama denkt. Lijkt me echt zo verfrissend…

En dan na deze datingshow –> Temptation Talk

Oke, ik ga hier echt niet te veel over nalullen hoor. Sander gaf weer heerlijk wat input om over te lachen. Hoe hij het bracht leek de aflevering ineens een stuk leuker.. Persoonlijk vond ik het nogal, net niet.. Snap je? NEE?! Ik ook niet, snap je zou verboden moeten worden.

Iets wat we ook allemaal niet snappen, Niels & Roos waren te gast. Dat snappen we nog… Maar wat dat meisje toch met haar lichaam heeft laten doen? Ik was in shock. Niet een beetje, heel erg! Op straat zou ik ze zo voorbij lopen zoveel heeft ze aan zichzelf lopen sleutelen. Mooier op geworden? Nee, bepaald niet.. Vind ik dan he, als zij er maar tevreden mee is.

Dit was ons napraten over deze datingshow

Ik kan niet wachten tot volgende week. Moet beter zijn dan deze. Viel me een beetje tegen persoonlijk. Misschien kwam het door vorige week, misschien had ik te hoge verwachtingen, maar ik vond het allemaal niet zo spannend. Ach we hebben gekeken, gelachen en ook genoten. We hebben nagepraat en ik zie je volgende week weer! Toch?

Wat denk jij? Dumpt Cherish Timtation volgende aflevering?

Eén reactie

 1. Ik kijk het programma niet dus ik kan niet echt meepraten, maar ik snap helemaal dat je gek wordt van mensen die achter iedere zin ‘snap je’ zegt. Vreselijk. Snap je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *