casper en emma

Casper en Emma maken theater binnenkort on demand te zien! |Prijsvraag| GESLOTEN

Geplaatst door

GESLOTEN

Je kent vast Casper en Emma wel! Na de bioscoophit komt de kinderfilm Casper en Emma maken theater binnenkort op verschillende on demand platformen beschikbaar. Als het slecht weer is in de herfstvakantie dus een prima gelegenheid om dit heerlijk met de kinderen te kijken! Om dit te vieren mag ik een leuk verrassingspakket van Casper en Emma weggeven, maar daar staat wel iets tegenover, lees snel verder!

Over Casper en Emma maken theater

Ieder jaar organiseert de kleuterschool van Casper en Emma geld in voor het goede doel. De klas van Casper en Emma werkt ontzettend hard om een idee te verzinnen om een weeshuis in India te helpen dat geen elektriciteit heeft. Casper en Emma gaan naar een theater en ze komen met de klas op een fantastisch goed idee. Ze maken een toneelstuk over kaarsen die in het donker licht geven. Welpje, Mevrouw Konijn en alle andere knuffels spelen ook een erg bijzondere rol in het stuk. Zal het Casper en Emma, samen met de klas lukken om genoeg geld in te zamelen? Het is een ontzettend vrolijk en ook best spannend avontuur voor deze vrienden! Kortom, een film die je gezien moet hebben.

Prijsvraag over Casper en Emma

Om te vieren dat deze super leuke film, die je kind gezien moet hebben, on demand komt organiseren we een toffe prijsvraag voor jullie en jullie kindjes waarbij er een super tof pakket van Casper en Emma te winnen valt.

De prijsvraag:

Casper en Emma zijn erg populair en hebben al verschillende films gemaakt.

Welke film van de onderstaande films hebben Casper en Emma NIET gemaakt?

 1. Casper en Emma – Op safari
 2. Casper en Emma – Gaan op zomervakantie
 3. Casper en Emma – Beste vriendjes

Spelregels en voorwaarden:

 • Like dit bericht op onze Facebook Pagina
 • Geef het antwoord door via de reacties onder deze post of op Facebook
 • De actie loopt tm zaterdag 20 oktober, je kunt je antwoord dus doorgeven tm zaterdag 20 okt 23.59 uur
 • De winnaar ontvangt uiterlijk maandag 22 oktober een mailtje van mij, dit mailtje moet binnen 48 uur beantwoord worden anders zal ik tussen de andere goede antwoorden een winnaar loten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes en alvast veel kijkplezier en een fijne herfstvakantie! 

De winnaars zijn Cindy & Iny. Van harte gefeliciteerd! De mail is onderweg zodat jullie de prijs opgestuurd kunnen krijgen! Veel plezier er mee! 

 

17 reacties

 1. Wat leuk! Het antwoord is 2 Casper en Emma gaan op zomervakantie. Die film hebben ze niet gemaakt. Als zou het wel een leuke film zijn.

 2. Casper en Emma op zomervakantie is nog niet gemaakt.
  Onze kinderen zijn dol op Casper en Emma 🦁🐰
  Alle afleveringen op Netflix al 100x bekeken en zelf de film op Safari thuis.

 3. Casper en Emma gaan op vakantie. Al zal dat ook vast een leuke film geweest zijn. Helaas geen Facebook hoop dat het zo ook kan. Liefs Loes

 4. Hoi hoi,
  Ze vinden het hier geweldig. Onze kleindochter laag haar knuffel altijd zelf praten. Wij wisten nooit wat ze dan deed haha. Dus toen we Casper en Emma wat vaker gingen kijken. Zei ze kijk oma deze knuffels praten toch ook. Ahhhhhh haha.

  Casper en Emma- Gaan op zomervakantie bestaat niet. Misschien komt deze ooit nog wie weet 😉.

  Groetjes Claudia!

 5. Jaa hier drie fans op dit moment elke avond weer voor de tv om een aflevering casper en Emma te kijken. Casper en Emma gaan op zomer vakantie is nog niet gemaakt

 6. Casper en Emma: Gaan op zomervakantie hebben ze niet gemaakt.
  Ik heb geen facebook(privéredenen), maar volg op Bloglovin en waag graag een kansje voor mijn kleindochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *