Budget tip voor een leuk én gratis uitje: Pompoenen kijken!

Geplaatst door

De kinderen zijn in het hele land weer naar school, de r zit in de maand en of we het nu willen of niet, de herfst in onderweg!! Wat hebben we een geweldige zomer gehad dit jaar. Een zomer vol zon, mooi weer en vrolijke gezichten. Meer dan ooit hebben we een échte zomer beleefd met z’n allen, de zwembadjes en ventilatoren waren niet aan te slepen. In sommige gebieden van Nederland kregen we van de watermaatschappij het verzoek onze tuinen niet meer te sproeien. Na de vakantie een leuk tripje maken wat ook al iets van de herfst weg heeft? Ik heb een leuke budget tip voor je voor een gratis uitje!

De R zit weer in de maand…

Maar de zomer loopt op zijn eind en de herfst maakt zich klaar om ons land over te nemen. Onderweg naar school hebben wij al prachtig gekleurde bladeren gespot, de regenlaarzen staan klaar in de gang en de herfst garderobe ligt klaar om gebruikt te worden. Zelf geniet ik van het dragen van lange broeken en lekker dikke vesten. Laat de herfst maar komen! In de herfst kun je genieten van diverse gratis uitjes. Hieronder vertel ik je over een leuk gratis uitje waar wij dit weekend gebruik van gaan maken.

Budget tip, gratis uitje!

Met de komst van de herfst zijn er overal in Nederland weer leuke dingen te doen. Voor een weekend in september heb ik een leuke tip: ga met je gezin naar de open dag van een pompoenen boerderij. Bij ons in de buurt hebben twee plekken komend weekend al hun open dag. Ga dus even op zoek in je eigen buurt en voor je het weet heb je er één gevonden. Met het hele gezin even genieten van de komst van de herfst en meestal is de entree gratis. Dus een super leuk budget of gratis uitje.

Wij zijn al een paar jaar geweest en de kinderen vinden het geweldig! Al die prachtige pompoenen en kalebassen, de kleuren én de geuren van de herfst! Vaak zijn er ook hapjes om te proeven, pompoensoep, pompoenbrood of pompoencake, super lekker. Meteen doe je ideeën op om op een leuke manier je huis iets herfstiger te maken. Wat gezelligheid in huis brengen want met de komst van de herfst zullen we weer veel meer van onze tijd binnen doorbrengen met z’n allen.

gratis uitjeBBQ

Komend weekend kun je ons gezin dus tegenkomen in één van de pompoenschuren in Nederland. Dan lopen we struinend tussen de pompoenen, op tocht in het maïsdoolhof of genieten van die heerlijke pompoensoep! Maar omdat het weer nog heel lekker is, sluiten we de dag af met een laatste bbq van het seizoen, helemaal klaar met de zomer zijn we namelijk nog niet! 😊

Wat is jouw favoriete recept met pompoen?

Liefs Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *