Bloemen en planten in huis. Lekker fleurig!

Geplaatst door

Het is al bijna weer februari. De feestmaand december hebben we achter ons gelaten en januari kunnen we ook al uitzwaaien. De kerstboom is weg, de versiering het huis uit en dan is het huis ineens een stukje rustiger, maar ook kaler. Bij ons tijd voor een frisse wind door het huis met wat nieuwe decoratie voor gezelligheid. Een huis vol bloemen en planten, een kaars hier en een kaars daar.

bloemen en planten

Het huis is ineens een stuk leger.

Op het moment dat de kerstboom het huis uit is, is het ook meteen een stuk kaler. Je mist even wat in huis. Ik tenminste wel. Voor mijn verjaardag had ik van mijn lieve vriendinnetjes een bon gekregen van de Intratuin. Alsof ze het wisten. Bram was op een vrijdag spelen bij opa en oma en ik was met Merel en Emma. Gezellig gingen we met ons drietjes naar de Intratuin. Met de bedoeling om het huis weer even op te fleuren.

Bloemen op tafel.

Bloemen, ik ben er gek op. Elke week komt er ook weer een nieuwe bos op tafel. Op tulpen ben ik gek. Maar zo af en toe komt er ook wat anders op tafel. De ene keer haal ik ze bij de de lokale bloemenwinkel, de andere keer neem ik een bosje of 2 bij de Jumbo mee. En die blijven ook nog eens altijd minimaal een week staan. Ik ben daar dus best wel blij mee!

bloemen en planten

Een huis vol bloemen en planten.

Niet alleen is het leuk en gezellig om bloemen en planten in huis te hebben, het is ook nog eens gezond. Ze zuiveren namelijk ook de lucht in huis. En ja, ik ben er gewoon gek op. Bij de Intratuin kochten we miniplantjes, bloempotjes en ook een krukje.

bloemen en planten

 

Ook Merel mocht een bloemetje uitzoeken.

Als je met je dochter op stap gaat en je gaat planten halen, dan is het natuurlijk fantastisch voor haar als ze ook een plantje mag uitzoeken met een leuk potje. Oke, haar smaak is nog zo fel mogelijk.. Niet helemaal mijn smaak, maar belooft is belooft en samen werd het toch een leuke combi.

bloemen en planten

Krukjes ter decoratie.

Wat ik ook altijd erg leuk vind is de krukjes in huis gebruiken ter decoratie. Een leuk bloemstukje er op, het maakt het net even wat leuker en vrolijker. En groen in huis is iets wat ik altijd prettig vind.

bloemen en planten

Ben jij ook zo gek op bloemen en planten?

2 reacties

  1. Wij halen ook altijd graag de natuur in huis. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hoekje in de woonkamer vol met pannenkoekplanten en ik zou niet meer zonder kunnen. Het zou inderdaad ineens heel kaal lijken in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *