Alien, mijn favoriete parfum waar ik niet meer zonder wil.

Vrouw By mrt 05, 2018 3 Comments

Er zijn honderden soorten geurtjes. Iedereen heeft een favoriet. Ik heb er zelf ook heel wat gebruikt maar er blijft er toch één de lekkerste. Mijn favoriete parfum waar ik verliefd op ben is het geurtje van Thierry Mugler genaamd Alien. Kijk bij ActieKortingscodeSite.nl voor Douglas kortingscodes en acties. Ik wil dan ook niet meer zonder dit geurtje!

Verliefd op deze parfum

Het komt weinig voor bij mij dat ik echt gek ben op één geur. Vaak vind ik iets wel lekker maar haal ik de volgende keer toch weer een ander. Dit geurtje gebruik ik al sinds mijn 16e. Al 13 jaar dus! En jeetje, wat vind ik hem toch fantastisch en de liefde blijft.

Mooi flesje.

Ik vind het flesje van Alien erg mooi. Het is een aparte verpakking en het valt goed op. Het is een paars flesje met gouden applicaties en dat past erg mooi bij elkaar.. Ik vind dat het er luxe uit ziet en echt anders is dan alle andere parfumflesjes. Niet iedereen is even gek op het flesje, maar ik vind het flesje geweldig. Het flesje past perfect bij de naam van deze geur, het lijkt buitenaards. Het is een mysterieuze verschijning.

[bol_product_links block_id=”bol_5a9d118118591_selected-products” products=”9200000005185727″ name=”alien parfum” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

De geur.

Hier gaat het dan om he? Flesje maakt op zich niet veel uit. Al kan het flesje nog zo mooi zijn, als het niet lekker ruikt koop je daar niets voor.

Het is een zwaar geurtje, laat ik dat voorop stellen. Het is een mysterieus geurtje dat erg lang blijft hangen. Ik vind het erg prettig dat dit geurtje net wat anders is dan andere geuren. Als je het eenmaal geroken hebt weet je ook dat dit het geurtje Alien van Thierry Mugler is. Het is net even anders en toch wat specialer. Je hoeft er ook echt niet veel van op te spuiten. Als ik het geurtje s’morgens op doe ruik je het geurtje de hele dag nog. Het is een geurtje dat wel wat aan de prijs is, dus dat het dan echt een hele dag blijft zitten is erg fijn.

Het is een geurtje dat vrouwelijk, sexy en mysterieus is.

Lees ook: Mijn favoriete handcrème 

Mysterieuze parfum, mijn favoriete parfum.

Alien is en blijft mysterieus. De precieze noten zijn namelijk niet te vinden. Geheim van Thierry denk ik. Wel kan ik je vertellen dat er onder andere vanille, jasmijn en sandelhout in zit en dat deze geuren ook het meest overheersen. Het is geur die bij je moet passen en je moet ook echt van zwaardere geuren houden. Het absolute voordeel vind ik zoals eerder benoemd dat het gewoon de hele dag opblijft. Het is een geur dat als mensen eenmaal weten dat jij die draagt dat ze ook meteen ruiken als je ergens binnenkomt. Niet dat het overheerst, maar je ruikt het en je koppelt meteen de persoon er aan. Dit alles maakt het tot mijn favoriete geurtje.

Aanvullende lijnen.

Thierry Mugler heeft van het geurtje Alien ook douchegel beschikbaar, bodylotion, deodorant, hairmist en een bodycreme. Het geurtje zelf is te verkrijgen in een parfum en een eau de toilette. De flesjes zijn er in 2 varianten. Een hervulbare en een flesje dat je niet kunt laten bijvullen. Het voordeel van de hervulbare flesjes is dat je bij de betere drogisten het flesje kunt laten bijvullen en dit goedkoper is dan een nieuw flesje aanschaffen.

[bol_product_links block_id=”bol_5a9d10f35ef9c_selected-products” products=”9200000040838200,9200000083059727″ name=”Alien” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ken jij dit geurtje al? Wat is jouw favoriete parfum?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

3 Comments

 1. Joanne schreef:

  Ik heb dit mooie flesje al heel vaak voorbij zien komen, maar nog nooit geprobeerd! Ik ben nu wel erg benieuwd 🙂

 2. Oma Will schreef:

  Ik zoek al heel lang naar een fijne parfum .
  Deze lijkt mij heerlijk, ga hem zeker kopen.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Nee, deze kende ik nog niet. Ik vind de fles niet zo mooi… Maar het geurtje is natuurlijk het belangrijkst!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: