Heb je even voor mij? | Gastblog Wendy |

Geplaatst door

Weer een nieuw artikel in de artikelreeks: Heb je even voor mij?  Ik nam het voortouw en kreeg al snel leuke reacties van andere mama’s die mee wouden doen.  We zijn nu bij de 6e gastblog aangekomen en vandaag lees je: Heb je even voor mij? Een gastblog van Wendy!

Ik ben:

Wendy. Ik ben 30 jaar, en woon samen met mijn vriend en onze kinderen in Alblasserdam. Op dit moment heb ik geen betaalde baan, maar natuurlijk wel genoeg te doen 😉

Ik ben mama van:

Jayson van 6 en Bradley van 4.

Ik werd voor het eerst moeder toen ik (..) jaar oud was:

Ik was nog net 23. Jayson werd geboren op 22 mei 2011, en precies een maand later werd in 24. Ik werd voor de 2e keer moeder toen ik 25 was, in maart 2013.

Mijn blog is:

Mijn blog is http://wendysleven.nl. Hier blog ik over allerlei onderwerpen die me bezig houden. Vaak gaat het over kinderendingen of mama-zaken. Ik ben tenslotte moeder. Maar omdat ik ook veel meer ben dan alleen maar moeder, komen er ook veel meer andere onderwerpen aan bod.

Op welk artikel ben jij het meest trots?

Ik heb niet echt 1 artikel waar ik heel trots op ben. Mijn eerste samenwerking met een bedrijf vond ik wel heel gaaf om te doen, dat is één van mijn favorieten.

Dit doe ik het liefste met mijn kinderen:

Ik hou van huiselijke dingen. Samen knutselen, cakejes bakken of bijvoorbeeld een filmavondje. Dat soort dingen.

Dit vind ik zwaar aan het moederschap:

Er zijn zoveel verschillende meningen en adviezen over het moederschap en opvoeden. Hoewel ik zoveel mogelijk mijn eigen weg hierin probeer te vinden, is er altijd wel iemand die vind dat je iets niet goed doet. Ik vind het lastig hiermee om te gaan, omdat ik nou eenmaal zo iemand ben die iedereen tevreden wil houden.

In deze artikelreeks verschenen eerder op www.meermetmama.nl:

Maddy: De Mommy van www.meermetmama.nl

Ingrid:van Blogs by Ingrid.

Cynthia: van www.cynspired.nl

Judith: van www.pinkpress.nl

Matthea: van https://www.mattheaosinga.com/

Kris: van www.deflopvader.be

 


Wil jij nou ook graag mee doen aan deze super leuke artikelreeks; Heb je even voor mij? Dat kan natuurlijk! Iedere mama kan en mag mee doen!  Zou alleen maar super leuk zijn! Wil je mee doen klim dan in de spreekwoordelijke pen en stuur me een mailtje op: maddy@meermetmama.nl en je krijgt zo snel mogelijk een berichtje van me terug.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *