30 dagen persoonlijke artikelen. #30dagenblogchallenge

Geplaatst door

Op www.meermetmama.nl krijgen we elke maand steeds meer bezoekers. Daar zijn wij als team erg blij mee en natuurlijk zijn we daar erg trots op. Betekent wel weer dat we wat goed doen! Vanaf 1 juli 2018 zullen wij mee doen als team aan de #30dagenblogchallenge. 30 dagen lang zullen jullie persoonlijke artikelen van ons kunnen lezen om ook iets meer over het team Meer met Mama te weten te kunnen komen.

Initiatiefnemer:

Er is natuurlijk iemand die deze challenge bedacht heeft, ook heeft ze voor elke dag een onderwerp gekozen en diverse bloggers met sites weten te verzamelen die mee zullen doen aan deze #30dagenblogchallenge. Wij willen Danielle hiervoor bedanken!

Zo zit dat!

Er doen dus diverse bloggers mee, iedereen kun je zo een beetje beter leren kennen. Natuurlijk hartstikke leuk, want zo leer je toch een beetje meer de personen achter de blogs kennen!

Van 1 tm 30 juli zullen er dus persoonlijke artikelen online komen. Op www.meermetmama.nl zullen de artikelen van de #30dagenblogchalleng zo rond 07.00 uur elke dag online komen. Natuurlijk kun je in de middaguren (bijna) elke dag ook een ander artikel verwachten!

De lijst:

Hieronder kun je de lijst met onderwerpen vinden, de titel kan iets aangepast zijn maar hier komt het wel op neer!

#30dagenblogchallenge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan deze #30dagenblogchallenge doen van het team mee:

  • Loukie
  • Maddy
  • Emma
  • MC Kleuver
  • Inge
  • Ilse

Kom je eens langs om te lezen? Meedoen op je eigen blog kan natuurlijk ook want je hoeft niet om 1 juli te beginnen natuurlijk!

 

Tot morgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *