woezel en pip

Woezel en Pip zijn te gek! | Winactie | Gesloten |

Geplaatst door

Gesloten.

Wie kent ze niet? Elke ouder maakt vroeg of laat kennis met de gezellige vriendjes Woezel en Pip. De leukste liedjes worden gezongen en ze nemen je mee bij hun avonturen in de Tovertuin.

Wie zijn Woezel en Pip?

Woezel en Pip zijn 2 vrolijke vriendjes die in de Tovertuin leven. Ze nemen je kindje mee in hun wondere wereld vol avonturen met al hun vriendjes. Ken jij bijvoorbeeld Tante Perenboom of de Wijze Varen?

De geschiedenis en het ontstaan van Woezel en Pip.

Wie kent haar niet? Guusje Nederhorst? Guusje, inmiddels overleden (2004) aan borstkanker, is de vrouw achter Woezel en Pip. Helaas heeft Guusje het grote groeiende succes van Woezel en Pip niet meer kunnen meemaken. Haar Man, Dinand Woesthoff, stichtte in 2007 de Guusje Nederhorst Foundation op en een gedeelte van de opbrengst van de verkochte boekjes en producten van Woezel en Pip gaat naar deze stichting, voor hulpbehoevende kinderen. Tegenwoordig heet deze stichting; Het vergeten kind.

woezel en pip

 

Waarom (bijna) alle kinderen gek zijn op Woezel en Pip.

Woezel en Pip zijn niet alleen leuk en lief, het is ook een feest om de avonturen van deze 2 vriendjes te beleven. De liedjes zijn erg leuk voor kinderen en er worden mooie kleuren gebruikt die kinderen aantrekken. Het spelen en het hebben van vriendjes staat dicht bij de belevingswereld van een kind waarbij de fantasie van een kind ook tot uiting komt.

Winactie:

Mijn kindjes nu 4 en 5, zijn nog steeds fan van Woezel en Pip, ze zijn gek op de liedjes en de avonturen die voorkomen in de Tovertuin. Daarom leek het me leuk om een DVD van Woezel en Pip in de winactie te gooien! ” Alles is fijn” familie musical.

woezel en pip

Doe jij ook al mee aan de andere winacties?

Klik hieronder even op de andere acties om daar ook aan mee te doen 😉 !

Hoe doe je mee aan deze toffe winactie?

 • Laat een reactie onder deze blog het bericht achter dat je mee doet.
 • Like deze actie op de Facebookpagina!!!!
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Een extra lootje in de bus? Dus een extra kans!!

 • Like de Facebookpagina van Meer met mama.
 • Het delen van deze super leuke winactie op Facebook is niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.
 • Het taggen op Facebook van je bestie zou ik best wel tof vinden!! Niet verplicht, wel erg leuk! Ik zou je dankbaar zijn!
 • Abonneer je op Meer met mama, zo zul je af en toe een nieuwsbrief ontvangen en elke winactie komt in je mailbox terecht! Dit kan op de home pagina aan de rechterkant.

 

 • De winactie loopt t/m 3 februari 2018. De winnaar zal in de week erna bekend worden gemaakt. Ik zal je dan een mailtje sturen op het door jou opgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail binnen 48 uur is belangrijk, anders zal ik een andere winnaar trekken.

Is jouw kindje ook zo dol op deze vrolijke vriendjes? Doe je mee?

27 reacties

 1. Hun vorige musical, in de tovertuin, is hier helemaal grijs gedraaid. Ook ij de auto doen ze het goed om zowel de jongste als de oudste van 5 rustig te houden op lange ritten.
  Ik doe graag mee voor weer nieuwe leuke avonturen om ze te vermaken wanneer papa en mama daar even klaar mee zijn 🙂

 2. Wat leuk! Mijn kleine man van 2.5 is ook grote fan en mama stiekem ook! We lezen de boekjes en hebben de knuffels. Voor het slapen gaan kijken we vaak nog 1 filmpje op de tv. Ik denk dat ik hem met deze dvd wel heel blij zou kunnen maken!

 3. Ik loot ook graag mee met deze leuke Woezel en Pip winactie! Ik volgde je al via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

 4. Gaaf voor het kindje van mijn. Collega laatst wilden ze naar het toneel stuk gaan ervan in het theater maar haar babyzusje was ziek dus ze konden niet gaan dit zou een leuke goedmaker zijn

 5. Mijn jongste kleindochter is gek op Woezel en Pip.
  Zij heeft heel veel speelgoed en een bordje/bekertje van deze grappige hondjes.
  Voorlezen vindt zij ook altijd spannend en misschien ook wel uit dit leuke boekje.
  Ik heb geen Facebook, maar heb bloglovin geliked en geloved.
  Graag waag ik een kansje.

 6. Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Mijn zoontjes zijn allebei dol op Woezel en Pip!
  Voor het eerst op deze pagina, maar meteen geabonneerd op de nieuwsbrief. Leuke site!! 🙂

 7. Deze zou tof zijn om m’n meisje voor het eerst te laten kennismaken met Woezel en Pip. Hier in België zenden ze hun afleveringen niet uit maar ik vind ze zo schattig en denk dat mijn dochtertje dat ook heel leuk zou vinden!

 8. Woezel en Pip is hier het favoriete filmpje dat ze kunnen kijken op mijn gsm. Een dvd winnen hiervan zou helemaal geweldig zijn. Ik doe graag mee.

 9. Ik volg je sinds vandaag en je hebt echt een hele leuke blog. Je header is ook echt leuk.
  Ik doe graag mee met deze winactie van Woezel en Pip.
  Ik volg je ook via Facebook (lieke van veen) en ik heb het bericht geliked

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *