blogartikelen

Top 10 blogartikelen 2017 |Meer Met Mama|

Geplaatst door

Meer Met Mama is in 2017 gestart, op 18 september 2017 kwam de site echt online en toegankelijk voor bezoekers. Graag delen we de 10 meest gelezen blogartikelen van 2017 bij Meer Met Mama met je. Lees snel verder om te kijken of jouw favoriet er ook tussen zit.

Top 10 meest gelezen blogartikelen van 2017.

  1. Twinning met je kind met hippe vlinderdasjes. Twin jij wel eens met je kind? Hartstikke leuk hoor! Hier zie je hoe ik, Maddy, aan twinning doe met mijn zoontje Bram door middel van leuke vlinderdasjes.
  2. De mannengriep! Pas op voor de mannengriep. Hier neem ik je mee in het leed dat de mannengriep heet. Hoe het er hier in huis aan toe kan gaan, met een knipoog naar de realiteit.
  3. Kroamschudd’n  wat is dat en hoe zit het? Weet jij wat kroamschudd’n is? Wat de do’s en don’ts  zijn? Dat kon je in dit artikel lezen.
  4. De eerste maand met de baby in huis. In dit artikel neem ik je mee in de eerste maand met onze lieve Emma in huis. Hoe het was en hoe het ging.
  5. Uitgerekende datum en bevallen. In dit artikel kun je lezen dat ik de uitgerekende datum heb bereikt tijdens mijn zwangerschap. Wat ik die dag nog deed en of ik toen bevallen ben. Wil je graag weten of ik beviel op de do date? Lees het artikel dan nog even.
  6. Kleine jongen, ineens ben je niet zo klein meer. Over mijn liefde voor Bram, hoe snel hij groot aan het worden is en toch altijd mijn kleine jongen zal blijven.blogartikelen
  7. Mijn eigen blog beginnen. Hier vertel ik over Meer Met Mama en waarom ik de sprong in het diepe wilde wagen.
  8. Stichting MS werkt op mijn zenuwen, Erika vertelt. Erika heeft een verschrikkelijke ziekte, MS. Ze heeft hulp nodig, hulp die erg hard nodig is en waar veel geld voor nodig is. Lees  vooral verder om het verhaal van Erika te lezen. Wie weet kan jij haar helpen.
  9. Mijn hulp in huis is iets anders dan anders. Hier vertel ik je dat ik een iets andere hulp in huis heb dan dat je verwachten zou. Ze is niet duur en maakt de kinderen toch eigenlijk wel erg gelukkig. En mama kan zelf even bezig met de dingen die gebeuren moeten. Ideaal.
  10. 40 weken zwanger. Waar blijft de baby? Wachten op je baby duurt lang. Helemaal als je al op je uitgerekende datum beland bent.

Zit jouw favoriet er ook tussen? Of heb je een andere favoriet bij Meer Met Mama?

Liefs Maddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *