island

Tijd voor Temptation Island praat! Deel 3

Geplaatst door

Gisteren avond was het weer zover, we zaten met z’n allen weer klaar voor een avondje leedvermaak. Temptation Island is hot! Terwijl hier vandaag nog sneeuw lag zaten de kandidaten heerlijk met hun te krappe bikini’s in Thailand. Jaloers makend zou je zeggen, dan moet je natuurlijk wel gegarandeerd hebben dat er geen Tim rondloopt want daar worden we allemaal ”koekerond” van.

Dit is wat ik dacht:

 • Josh, heel fijn dat je de witte sokken in deze aflevering ‘thuis’ gelaten hebt. Of waren ze in Thailand misschien ook uitverkocht?
 • Serieus Tim! Wat een vies naar mannetje ben jij. Zo maak je geen mensen wakker. Ik had je een trap onder dat kippenkontje van je gegeven zodat je binnen 5 minuten weer in Belgie zou zijn. Voor meer info: www.maddytraptreizen.nl
 • Megan een klein katertje? Schat je hebt gewoon een hele zwerm met vlinders opgegeten, die fladderen nu dus in je buikje. Dat gebeurt soms op Temptation Island.
 • Ik weet het zeker, Tim wil zichzelf zo graag bewijzen dat dit alleen maar fout kan gaan.
 • Niet dat één van de verleidsters hem wil hebben, maar wellicht kruipt hij nog een keer lepeltje lepeltje tegen één van de andere deelnemers aan. Je weet het niet he?
 • Kevke, het lijkt wel alsof je elke aflevering zo stoned als een garnaal bent. Ook iets te diep in de zee gezeten? Hebben we die beelden even gemist?
 • Dat heerlijke accent van Jeremy. Ik hou er van!
 • Saai kampvuur, volgende keer een beetje vuurwerk erbij luitjes? Of dan tenminste marshmallows!
 • Gaat dan nu de hel los??
 • Fabrizio doet een poging, die poging land uiteindelijk diep in de zee, in de prullenbak of ergens anders… Echt spraakmakend is het niet.
 • The best for last dan maar? Zekerste weten! You go Megan.
 • Lekker met z’n allen naar de bios? O nee, jullie luisteren Megan en knappe kop Josh af.. Serieus? Hoe oud zijn jullie?
 •  Dat bed kan trouwens echt niet hoor! Ik zou al bang zijn dat ik op de grond lig als ik me een keer omdraai.
 • O, kunnen Deborah en Tim niet gewoon weggestemd worden ofzo?? Exit Temptation Island, Hello Ik kan een zwembad vullen met mijn tranen.

Even verder kletsen.

Op een boerderij heb je een haan die iedereen wekt, op Temptation Island hebben ze een ‘Tim’. Dit kleine irritante kippetje kan niet alleen zijn en besluit zijn maatjes wekken. Mezdi laat hij echter nog even liggen, die is namelijk moe van zijn avonturen diep in de zee..

Ondertussen denkt Danielle dat haar Mezdi zich goed gedraagt, iets met net niet dus… Mezdi had een erg gezellige nacht en had daar diep in de zee wat begeleiding bij nodig van ons zwaantje. Wat zei ze toch? Meisjes plagen, kusjes vragen??

Of Danielle zelf zo onschuldig is? Ik denk dat ze het goed zou kunnen vinden met Lisa van vorig jaar.. Iets met achter de ellebogen.

Maar hé, is het je al opgevallen? De eerste tien minuten zijn we dus wel doorgekomen zonder het gejank van Tim! Hip Hip Hooray! Je zou hem bijna een olympische medaille doen.

Maar dan begint het eerste kampvuur op Temptation Island, hoe lang gaat het goed? Hoe lang houden de deelnemers het droog?

Oke, Tim begint alweer, hij is daar met één doel, één doel dames en heren. Trouwen. Of hij dat ook echt met Deborah gaat doen laten we nog even in het midden. Tim begint alweer voorzicht te snikken, wat zeg ik? Ik moet met een lap over de TV want die loopt over van de tranen van Tim. Hij mist zijn Deborah hard, janken doet hij ook hard. ”Ik mis haar hard”. Alweer, nog steeds, op dag 1, op de 2e dag, op ja dames en heren, dag 3 en ook op dag 4. Ze zijn namelijk al zooooo lang zonder elkaar. Natuurlijk is Deborah erg tevreden met haar beelden van Tim en ook zij mist hem hard. Al had ik persoonlijk een gevoel van plaatsvervangende schaamte, wat jij?

Ondertussen naast mij op de bank: ” Wat een jankerds zeg! Jezus Christus!!”

 

De samenvatting van de vorige aflevering lees je hier.

 

Even over ons Kevke

Natuurlijk halen we er ook even wat bij over Kev. De beelden die hij zag bevielen hem niet zo, was namelijk echt gemeen wat onze knappe kop Josh. Oke Kev, oke. Ik vraag me trouwens echt nog steeds af hoe jij 5 meiden zo gek hebt gekregen om met je het bed in te duiken. O ik bedoel 6, laten we Megan niet vergeten.. Maar even serieus… Hóe dan???? Het kwartje valt dan wel weer bij Kevin, was niet heel slim om Megan keer op keer te bedonderen. Aan de andere kant, ik denk dat hij het ook niet heel erg zal vinden mochten ze uit elkaar gaan.

The best for last?

Die onschuldige Megan, je gelooft het niet… Deze aflevering, ja hoe zeg ik dat? Ik vond het niet heel bijzonder… Tot ongeveer de laatste 10 minuten. Ons muurbloempje Megan poppte zichzelf uit tot een echte stoeipoes. Eerst waren daar de dans moves, naar wat wodka drankjes kwam ze helemaal los en stak ze haar tong achterin het strotje van Joshua. Die maakte daar dan weer handig gebruik van en stak zijn ‘floshua’ in Megan. Een krakend bed, een rodeo rijdende Megan, luistervinkjes, alles was aanwezig. Zelf een preview van de kadetjes van Joshua.

 

Tot volgende week? Hopelijk met wat meer spanning en sensatie bij Temptation Island!

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *