krokodil

”Er ligt een krokodil onder mijn bed.” Theatertip in de krokusvakantie!!

Geplaatst door

Het is krokusvakantie, hoewel je denkt bij krokussen aan de lente is dat nu nog niet helemaal het geval. Het weer is koud. Donderdag wil het zelfs zo hard gaan vriezen dat de gevoelstemperatuur -17 graden is. Brrr!! Toch kun je in de krokusvakantie wat leuks doen met je kinderen als je in Twente woont. Er is een leuke theatervoorstelling van Theatergroep De Jonge Honden, genaamd: ”Er ligt een krokodil onder mijn bed.” Lees snel verder!

Help er ligt een krokodil onder mijn bed!

Help er ligt een krokodil onder mijn bed is een intieme voorstelling voor kinderen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Ingrid & Dieter Schubert. De voorstelling sluit goed aan bij de belevingswereld van een kind. Veel kinderen hebben moeite met in slaap te komen of  hebben angsten voor monsters, dieren of spoken onder het bed. Bij Lotje zit er een krokodil op haar slaapkamer. Ze ontdekt dat de krokodil verstopt zit onder haar bed! Al snel komt Lotje er achter dat de krokodil eigenlijk helemaal geen kwade bedoelingen heeft. Het bijzondere is dat ze zich op een zeer eenvoudige en kinderlijke manier vermaakt met Karel de krokodil. Wie temt er bijvoorbeeld een krokodil met een hoepel? Of wie gaat er mee in bad? Als je de voorstelling gezien hebt zou je zelf ook graag een krokodil onder je bed willen hebben!

krokodil

Woensdag 28 februari

Op woensdag 28 februari moet je in Enter zijn als je deze leuke voorstelling wilt bijwonen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. De voorstelling wordt gespeeld door de Theatergroep De Jonge Honden. 

De voorstelling duurt ongeveer 3 kwartier.

De aanvang van de voorstelling is 14.00 uur.

Locatie: basisschool De Talenter, Margrietlaan 1, Enter.

Een kaartje kost je € 3.50 en is te koop bij boekhandels: Reterink in Wierden en bij Primera in Enter of bij aanvang van de voorstelling kun je ook je kaartjes halen. Vrij budgetproof dus. Zulke uitjes willen we toch allemaal? Alle kinderen kunnen het goed volhouden want het is geen ellenlange voorstelling. Super leuk dus! Met dit weer helemaal!

krokodil

Ben jij weleens bij een theatervoorstelling met je kind(eren) geweest?

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *