temptation island praat

Temptation Island praat! De laatste 2 afleveringen 14 & 15.

Geplaatst door

Hee knapperd! Zat je er weer klaar voor? Wij wel! De laatste 2 afleveringen van Temptation Island waren een feit! Jammer hoor! Nu moeten we wat anders zoeken voor de donderdagavond. Maar gelukkig konden we nog 1 avondje genieten! Lees je weer mee? Hier is Temptation Island praat weer voor jou!

Even een kleine terugblik op Temptation Island praat van vorige week

Vorige week was het vooral partyhardy op de eilanden. Megan zei wat iedereen dacht, ook zei 1 van de verleiders over tegen Megan wat iedereen dacht en het dumpen van die gekke Tim kwam voor mijn gevoel weer wat dichterbij.

Dames en heren zijn we er helemaal klaar voor?

Hier begint het echt: Temptation Island praat!! Zou het vandaag dan EIN-DE-LIJK zo ver zijn? Ik hoop dat Cherieeees de verkering met Timtation uit gaat maken, ook hoop ik dat Dèbraleemans met Sjinooo t bed in duikt en als Danielle dan nog wat met Fabrizio uitvreet is het helemaal feest. O niet te vergeten, hoop ik dat Vanny oprecht blij is om Jer weer te zien!

En dit is wat ik dacht:

 • Fucking 48 uur met Timtation op een eiland zitten? Ik werd gillend gek!
 • Matthew die met een wijntje op een ligbedje ligt, lekker relaxen in de zon.. Wachtend op zijn prooi Vanny. Ik wens hem succes.
 • Wel fijn dat hij nu ineens filosofisch wil gaan doen.
 • Is dit karma mensen? Allemaal in een luxe huisje en Mezdi mag kamperen?!! HAHAHAHA Lekker hoor dreamdate in een fucking tent!
 • Ik slaap ook altijd met een pet op in bed. Jij dan?
 • Bedriegen bestaat al zolang als dat een mens bestaat, maar als je respect hebt voor mensen dan doe je dat niet… Aldus Kev… Is hij geen mens of weet hij niet helemaal wat respect betekent?
 • Gelukkig heeft Mezdi zijn coltrui weer mee! Joehoe! Sexy Lexi!
 • Zou Tim op dit moment met zijn mama voor de TV zitten en aanzien dat hij steeds meer door Cherish voor de gek werd gehouden?
 • Neeeeeeee Deborah daar wil je niet staan met Tim!!
 • Ik zou het best tof vinden als Gino Tim in de fik steekt eigenlijk.
 • Tim heeft het over de Titanic… Ik geloof niet dat hij het einde van de film zag..
 • Goh Tim, ik denk dat Deborah zelfs wel getuige zijn wil.
 • Dat juist Danielle Fabrizio vertrouwen in vrouwen geeft… Nee dat is niet raar, dat is bijzonder.
 • Op een date in Nederland of België… Yeah right Sjerieeees.
 • Oke.. Oke… Jij speelt het spel goed Cherish.. Ik denk dat Tim heel trouw is… Je had een paard toch? Ik zou het denken aan je paard overlaten.. Die heeft een groter hoofd.
 • Cherish!!!! Wanneer doe je nu waar we allemaal op wachten? DUMP die man!!! Ik bedoel dump die peuter. Sorry jongens, sorry!
 • Ik zou ook op de bank slapen Jeremy.
 • Je vriendin daarentegen… Kruipt het bed in met BG
 • Of hoe ik hem noem… Niet zo BG.
 • Gaat gij mijn bloemetje plukken? Man, man, man.. Onkruid. Dat ben jij!

En dan het kampvuur!! Iets waar we allemaal op hebben gewacht.

Of zeggen we bosbrand a la knappe kop Josh? Zou ook mooi zijn toch?! Ik verwacht wat!

Mezdi en Danielle:

Maar oke, het kampvuur. De koppels zagen elkaar na twee weken eindelijk weer terug. Mezdi probeert alles wat krom werd weer lekker recht te lullen. Niet bewust zijn dat je iemand pijn doet. Nee en zoenen? Dat deed hij niet. Houden doe je met je hart.. Dit was zijn houding.. Ja,ja. lekker kort zet maar op de mail dude! Maar ach ze mag niet klagen, ze heeft een kleurplaat van de kleurplaat!

Kevin en Megan

Ach ja, dat ging allebei niet helemaal goed. De bosbrand die Josh voorspelde was snel geblust. Kort gesprek en niets bijzonders. Allebei blij zonder elkaar. Maar we zullen kevin herdenken met zijn uitspraak ‘sorry mama’.

Jeremy en Vanessa.

Kreeg hij natuurlijk die leugendetector weer naar zijn bakkes gesmeten. Hij ontkende natuurlijk, zij geloofde hem. Klaar! Verder met knuffelen en kusjes. End good all good? Of heeft ze nog wat op te biechten over haar dreamdate met Matthew?

En last but zeker not least! Timtation en Dèbraleemans

Dit werd natuurlijk bewaard voor het eind! Kon ook niet anders.  En dan bewaren we dat bij Tempation Island praat natuurlijk ook voor het eind. Die klaploper, die nare man die ze meteen zouden moeten opsluiten op een gesloten afdeling, hij zou Dèbraleemans onder ogen moeten komen. Hoopte ik toch dat ze hem met zijn snuffert in het vuur zou douwen, of toch tenminste een highfive met dat bankje in zijn gezicht zou geven. Het begon kalm. Mensen…zwijgen is goud! Zwijgen is goud! En Dèbraleemans  kan dit als de beste! Ijskoud, dat is wat ze was. Tim ratelde weer wat over dat het is zoals dat het is en iedereen kotst hem nog een beetje meer uit. Jammer dat hij nog niet gedumpt is maar dat zullen we ongetwijfeld volgende week horen. Hij maakte zich in ieder geval weer volkomen belachelijk! Weer veel credits voor Dèbraleemans  dat ze de ring in het vuur gooide! Klasse meid! Vrienden? Dat zat er natuurlijk niet in. Wat haalt die vent zich in t hoofd? 

Ik zou maar wat graag in dat vliegtuig bij die lui terug zitten zeg! Wat jij? Ik zou graag zeggen tot volgende week! Helaas is er dan geen echte aflevering meer  en dus geen Temptation Island praat. en en en zit ik dan lekker met mijn billen in t zand op t strand!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *