Een super leuke carnavalsoutfit voor baby’s en niet duur!

Geplaatst door

Het is volgend weekend weer carnaval! Alaaf!! Hier in het dorp is er een carnavalsvereniging genaamd; De Tolmennekes. De carnavalsvereniging heeft natuurlijk wel meer feestjes en dat begint al op de 11e van de 11e. Aankomend weekend zal het carnavalsweekend bij ons in het dorp gevierd worden in het zalencentrum het Anker. Op zaterdag is er een optocht en aansluitend zal er in het Anker kindercarnaval plaatsvinden. Hartstikke leuk natuurlijk! Voor Bram en Merel hadden we al een outfit. Emma nog niet. Ik vond een super leuke carnavalsoutfit voor baby’s voor haar.

carnavalsoutfit voor baby's
Gelukkig kan Emma er zelf ook om lachen 🙂

Kindercarnaval.

Kindercarnaval is natuurlijk heel erg leuk voor de kinderen. Verkleden is altijd een feestje en als het dan carnaval is, kan het helemaal niet meer stuk. Op vrijdag hebben Merel en Bram carnaval op school en zaterdag gaan we naar de carnaval in het dorp.

Met een baby naar de carnaval en een carnavalsoutfit voor baby’s.

Nu Emma er ook bij is, nemen we haar natuurlijk gewoon mee. Waarschijnlijk slaapt ze gewoon door al het feestgedruis heen maar dat nemen we voor lief :). Zelf vond ik het dan wel leuk om nog een carnavalsoutfit voor baby’s voor haar te scoren. Het moet natuurlijk wel lekker warm zijn en het moet ook comfortabel zitten.

De Zeeman.

Toevallig was ik vanmorgen bij de Zeeman en daar kwam ik een hele leuke carnavalsoutfit voor baby’s tegen! Eigenlijk is het gewoon een lekker warm pakje. Ze hadden meerdere varianten, zoals een bijtje en een lieveheersbeestje. Ik kocht het lieveheersbeestje voor Emma. Een super leuke carnavalsoutfit voor baby’s die ook nog eens lekker warm is en comfy zit. Dat is niet geheel onbelangrijk. Volgende week wil het nogal koud worden, dus we zijn goed voorbereid. Ik kocht de carnavalsoutfit voor baby’s wel een maat groter. De weerdeskundigen voorspellen dat het volgende week gaat vriezen, dus mocht het nodig zijn dan kunnen we er een setje kleding onder doen. Is het niet nodig dan zit het alsnog niet te ruim en niet te strak, maar heerlijk comfortabel.

Dit leuke pakje koop je bij de Zeeman voor maar €6,99. Het kost je dus ook nog niet de hele wereld.

Gaan jullie naar de carnaval?

 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *