de schat

Op zoek naar de schat! Theatertip in de krokusvakantie.

Geplaatst door

Heb jij al plannen voor zondag 25 februari al plannen? Nee? Mooi! Ik geef een leuke tip! De meeste kinderen zijn gek op avontuur en magie. En laat er nu zondag 25 februari een magische theatervoorstelling speciaal voor kinderen zijn in Waalwijk, op zoek naar de schat!

Een goed begin van de krokusvakantie

Het is krokusvakantie en zo zullen er vaak leuke dingen gedaan worden. Hoe leuk is het om met je kids een middag door te brengen in het theater? Buiten is het koud. Binnen lekker warm en je kind zal het fantastisch vinden. De schaatsen kunnen na het weekend uit het vet, maar op deze zondag is het natuurlijk super om naar deze theatervoorstelling te gaan. Dat moet wel een goed begin van de krokusvakantie zijn toch? Helemaal als je in de buurt van Waalwijk woont.

De theatervoorstelling op zoek naar de schat

De voorstelling op zoek naar de schat is geschikt voor kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar.  Aires gaat met alle kinderen in de zaal opzoek naar de schat. Hij vindt een geheimzinnige schatkaart en hij besluit de kaart te volgen. Hij komt uit in een donker, diep bos waar een oude tovenaar woont. De tovenaar vertelt Aires dat hij zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar, een echte tovenaar kan Aires alleen worden als hij dat echt, maar dan ook echt wil. Zou het Aires en de kinderen lukken om echte tovenaars te worden? Vinden ze de schat? De schat die in jezelf schuilt?

De voorstelling en de fantasie van het kind.

De fantasie van het kind zal zeker worden geprikkeld in dit spannende avontuur. De kinderen helpen met zoeken naar de tovenaar en oefenen om Aires een echte tovenaar te laten worden. Alles mag, niets moet. Liever alleen kijken? Dat is ook helemaal prima!! Aires neemt jong en oud mee in een magische middag met dromen om zelf te toveren.

Kaartjes voor de magische tovervoorstelling

Oke, zoals al aangegeven is de voorstelling op zondag 25 februari. ” Op zoek naar de schat” speelt zich deze zondag af in Theater de Leest in Waalwijk. Je kunt het kaartje voor de tijd al boeken, met de code OPZOEKNAARDESCHAT krijg je nog een 10% extra korting op het kaartje. Die overigens al goedkoop zijn, ze kosten zonder code namelijk €8,50. Maar extra korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Je kunt natuurlijk altijd nog even een kijkje nemen op de website van Airesentertainment.com.

Lijkt het je een leuke voorstelling?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *