zwitsal

Ook zo gek op Zwitsal? Nu tot 40% korting!!

Geplaatst door

Zwitsal, de babyproducten met dat heerlijke geurtje! Iedereen kent het! Ik ben er gek op, jij ook? Als je er ook erg gek op bent wil je misschien een voorraadje inslaan. Dat kan nu! Tot 40% korting op Zwitsal, dat is toch heerlijk?!

Zwitsal

Zwitsal ruikt heerlijk, ik gebruik de billendoekjes van Zwitsal voor Emma, de haargel, de luiers en ik ben ook gek op het wasmiddel en de wasverzachter. Ik vind de geur zo ontzettend lekker ruiken.

Babydeals

Bol.com heeft op dit moment de babydeals. Leuke, makkelijke en een aantal musthave producten die je nodig hebt voor je kleintje. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Zo is er korting op maandboxen en billendoekjes van Pampers, korting op Maxi-Cosi autostoeltjes, korting op babyspeelgoed en ook doet Olvarit leuk mee.

Tot 40% korting op Zwitsal♥

Ook heeft Bol.com kortingen op Zwitsal tot 40%. Voor de Zwitsal gekken onder ons een goed excuus om even een kijkje te nemen. Inslaan dus! Waarom meer betalen dan nodig is toch? Ik zelf sla liever wat meer in om een voorraadje te hebben, helemaal als er fikse kortingen gegeven worden. Een dief van je eigen portemonnee wil je niet zijn toch? Voor de pagina van alle Zwitsal aanbiedingen kun je HIER klikken, heb je meteen een handig overzicht.♥

Nog meer korting

Ook kun je veel kortingen vinden op huishoudmiddelen. Ik bestel regelmatig huishoudmiddelen die in de aanbieding zijn bij bol.com. Denk hierbij aan toiletpapier, vaatwastabletten, wasmiddel, wasverzachter en nog veel meer. De kortingen lopen hoog op en het scheelt echt dat je niet met zware flessen en grote verpakkingen hoeft te slepen. En vaak voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dat vind ik nou echt ideaal! Een overzichtje van de huishoudmiddelen met fikse kortingen kun je HIER vinden.

zwitsal

Gek op kopen met korting

Ik ben gek op koopjes, waar maakt me niet uit. Als ik kan inslaan voor een voordelig prijsje met producten die ik toch nodig heb dan kan ik daar oprecht blij van worden. Zo kocht ik voor Bram zijn carnavalspakje met een leuke korting. Ook met overige kinderkleding sla ik graag mijn slag als het in de aanbieding is.

carnavalsoutfit

Ben jij ook zo gek op kopen met korting?

 

 

  • Aan dit artikel zit geen samenwerking verbonden, dit is puur mijn mening over de producten van Zwitsal en ik deel graag leuke koopjes met jullie♥

8 reacties

    1. Wij delen graag koopjes en dat is het. Ik ben er gek op en dat deel ik graag. Het is de intentie om juist leuke koopjes te delen, puur reclame maken is niet onze intentie. Wat ik wel erg jammer vind is dat ik op andere berichten geen reacties ontvang maar nu wel de negatieve

  1. Oh yes!
    Ik ben ook helemaal gek op Zwitsal en al helemaal op koopjes. Ik ben dan ook het type moeder dat met een envelop vol kortingsbonnen naar de winkel trekt! 🙈 Heerlijk zulke tips! Je niet laten doen hoor, ik vind het top hier! Van alles wat !

  2. Fijn dat je dit deelt! Mooie koopjes! Ook ik ben gek op dit baby geurtje! En wat betreft de reactie van F. Je hebt azijn zeikers die graag overal over zeiken. Super leuke foto van je zoon trouwens!😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *