moestuintjes

Moestuintjes, begin jij er dit jaar ook aan?

Geplaatst door

Afgelopen paar weken kon je ze weer sparen bij AH, de moestuintjes..Nou ja, moestuintjes, de beginselen.. Ook wij kregen ze weer bij de kassa. Vorig jaar deden we er niet aan mee, maar nu lijkt het de kindjes erg leuk. We beginnen dan ook fanatiek en hebben wilde plannen..

AH moestuintjes.

Bij de AH ofwel Albert Heijn kreeg je dus de moestuin zaadjes en het bakje waarin het moet beginnen te groeien. Dit jaar waren er 5 soorten verkrijgbaar

  1. Wortel
  2. Komkommer
  3. Radijs
  4. Zonnebloem
  5. Cherrytomaat

Voorgaande jaren waren er een stuk of 20 soorten maar de AH heeft het nu beperkt tot 5, 5 favorieten.. Eigenlijk de 5 waarbij je de minste kans hebt dat ze mislukken. Ook heeft AH nu een speciale moestuintjes app. Die moet ik alleen nog downloaden haha.

Een kweekkasje

Als we het doen, dan doen we het ook goed 😉 Zo kocht ik bij de Action een kweekkasje. Trots dat ze zijn joh! Ik kocht het kweekkasje in de reclame. Geloof voor ongeveer 2 euro en 50 cent. Buiten de reclame zijn ze €2.99. Ook geen godsvermogen dus. Alleen weet ik uit ervaring dat ze snel uitverkocht zijn.

moestuintjes

 

Ook leuk om te lezen: Een gepersonaliseerd cadeau

 

Ook Action heeft moestuintjes

Bij de Action zijn ook moestuintje te koop, in een bloempotje nog wel. Nu we toch wezen zijn namen we er daar ook 2 van mee, ofwel 1 verpakking waar 2 potten in zitten. Ook hadden ze nog andere kweeksetjes alleen waren die op dat moment uitverkocht.moestuintjesmoestuintjes

Hieronder vind je andere soorten kweeksetjes die ik ook erg leuk vind.

Grote plannen

Op een gegeven moment moeten de moestuintjes toch uit die kleine bakjes.. Op het moment hebben we een loslopend konijn. De moestuintjes staan nu nog binnen voor het raam maar moeten uiteindelijk wel naar buiten… Het hok van het konijn gaat gepimpt worden, er moet een rennetje bij komen zodat hij niet aan de planten komt in de zomer.

Maar dan is het ‘probleem van de moestuintjes nog niet opgelost. Merel had het idee om dan maar een moestuin te maken. Hoewel Mark het nog niet weet, heb ik het toegezegd. Sorry schat!♥ We gaan een soort van kleine border maken en daar alles tegen die tijd in poten. Ze zijn nu al trots. Nu nog hopen dat die dingen uit de grond komen ;).

Heb jij plannen om een moestuintje te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *