leren klokkijken

GESLOTEN!! Leren klokkijken met hoe laat is het? | Winactie |

Geplaatst door

GESLOTEN

Klokkijken is iets wat je leren moet, het is niet iets wat met de paplepel ingeschoten is. Met dit leuke spel van Ravensburger is leren klokkijken erg leuk en het gaat op een speelse manier.

Spelen is belangrijk.

Spelen is belangrijk voor kinderen, behalve dat het leuk is, is het ook erg goed voor de ontwikkeling voor een kind. Spelen wordt vaak gezien als iets waar je je kind mee bezig kan houden, iets waar ze zich mee kunnen vermaken. En dat is natuurlijk ook wel zo, maar je kind leert er ook veel van. Met het leren klokkijken van Ravensburger doet je kind dit op een leuke speelse manier.

Winactie leren klokkijken.

Deze week hebben we bij Meer met mama, meerdere winacties en dit, leren klokkijken, is de 2e winactie. Heb jij ook al meegedaan aan de andere winactie voor het Minions pakket? Daar moet je zeker ook even een kijkje nemen!!

winactie

Hoe doe je mee aan deze toffe winactie?

 • Laat een reactie onder deze blog het bericht achter dat je mee doet.
 • Like deze actie op de Facebookpagina!!!!
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Een extra lootje in de bus? Dus een extra kans!!

 • Like de Facebookpagina van Meer met mama.
 • Het delen van deze super leuke winactie op Facebook is niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.
 • Het taggen op Facebook van je bestie zou ik best wel tof vinden!! Niet verplicht, wel erg leuk! Ik zou je dankbaar zijn!
 • Abonneer je op Meer met mama, zo zul je af en toe een nieuwsbrief ontvangen en elke winactie komt in je mailbox terecht! Dit kan op de home pagina aan de rechterkant.

 

 • De winactie loopt t/m 3 Februari 2018. De winnaar zal in de week erna bekend worden gemaakt. Ik zal je dan een mailtje sturen op het door jou opgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail binnen 48 uur is belangrijk, anders zal ik een andere winnaar trekken.

 

Doe jij ook mee?

29 reacties

 1. Leren klokkijken zou fantastisch zijn voor mijn jongste dochter. Ze zit nu in groep 2, maar mag af en toe al werkjes halen bij de juf in groep 3. Als ik mijn oudste dochter vraag ‘hoe laat is het?’ zie ik haar ook echt meekijken en denken. Ze is er dus ook echt aan toe om het te leren. Spelenderwijs gaat dit altijd het beste heb ik gemerkt. Ik waag dus super graag een kansje voor dit leerzame spel.

 2. Wat een leuke prijs. Die zou ik graag willen winnen voor Ties, 6 jaar oud, en zijn zusje Fé, 5 jaar oud. Ze zijn nu van een leeftijd dat het belangrijk is dat hiermee geoefend gaat worden.

 3. Ik loot heel graag mee. Twee kids waarvan een al wel een beetje kan klokkijken. Maar zoonluef van vijf vraagt steeds waar de wijzer van de klok moet staan als het tijd is voor…..noem maar op

 4. Aan de ene kant wil je het ze niet leren, want dan kan je ze niet vroeg naar bed doen onder het motto dat ze al heel lang aan het opblijven zijn haha!
  Maar toch doe ik graag mee om mijn oudste tijdsbesef te leren 🙂

 5. Ik doe graag mee voor mijn zoon van 3,5 jaar. Hij vraagt nu elke keer hoe laat is het en kijkt dan naar de klok. Zou super zijn dit te winnen voor hem🍀🤞

 6. Mijn zoontje zit in groep 1 en is sinds kort heel erg bezig met klokkijken. Dit lijkt me wel wat voor hem, en anders is het ook vast en zeker bruikbaar voor in de klas!

 7. Yes een educatieve prijs. Ik hou er van. Mijn meid is 7 en begint nu klok te leren lezen. De hele en halve uren kent ze nu.
  Maar wat hulp erbij zo heel tof zijn.

 8. Ik maak heel erg graag kans voor mijn dochter 🙂 Ze is druk bezig met leren klokkijken, maar het is nog moeilijk. Dit zou een mooi duwtje in de rug zijn!

 9. Dat zou een leuke
  Manier voor ons meisje zijn om klok te leren kijken ze vind het in de klas lastig dus dit zou een leuke
  Manier zijn om te oefenen

 10. Wat een ontzettend leuke winactie! Echt iets voor mn nichtje Alyssa van 5. Ze zit net in groep 2/3 en is erg leergierig het zou gaaf zijn dat ze zou leren klok kijken met deze mooie klok.

 11. Klokkijken dat is wat mijn jongste kleindochters nog niet kunnen.
  Gaan ze dat op een speelse wijze bij oma leren?
  Ik heb geen Facebook (privéredenen), maar volg op Bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Hopelijk is dat voldoende om mee te doen.

 12. Gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Leuk dat je trakteert op zo’n leerzame gezellige prijs! Féline is erg geïnteresseerd in klok kijken en dit lijkt me een leuke manier zo!

 13. Ik doe super graag mee voor mijn zoontje van 3. Dan kan hij straks aan de gang om te gaan leren. De spellen van ravensburger zijn vaak leerzaam, die van Leren boodschappen doen, is ook erg gaaf, met euro’s en winkeltjes.
  Geliked op fb, en bericht ook. Nieuwsbrief ook ingeschreven.

 14. Leuk, ik loot mee :)! Dochterlief moet nog 5 jaar worden, maar werkt op school over klokken… Een heuse ‘klok’ met ‘echte wijzers’ (met zo’n welbekende splitpen) hangt hier aan de kast en iedere keer zetten we de klok even goed ;)… Geweldig, ze kan de hele uren al, maar zegt ook gerust bij 10 over half 12 dat het 8 uur is… Heerlijk om die ontwikkeling te zien. Leuke blog heb je, ik kende je nog niet, nu dus wel ;)…

 15. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn grootste jongen Mathijs! Hij vindt het wel interessant om klokkijken te leren en dit lijkt mij een hele goede manier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *