Even voorstellen! Nieuw teamlid Meer Met Mama.

Geplaatst door

Even voorstellen! Hallo, ik ben Naomi 32 jaar oud, geboren en getogen in Vlissingen en sinds 3 jaar woon ik in het gehucht Zandstraat.  Zandstraat ligt zo’n vijf kilometer van de grens met België. Op mijn dertigste verjaardag ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven genaamd Robbert. In het dagelijks leven werk ik  als Verzorgende IG in een flexpool in de ouderenzorg.

voorstellen

 

Zwanger

In januari 2016 kwam ik er achter dat ik zwanger was,  op zondag 4 september om 04:05 uur ben ik bevallen via een keizersnede van Guusje Maria Jessi Roelien Dellaert.

voorstellen

Al na 8 maanden kwam ik er achter dat ik opnieuw zwanger was van een tweede kindje, ik heb hier erg aan moeten wennen. Maar na een poosje ging ik er al net zo van houden als dat ik al van Guusje deed.

 Opnieuw zwanger van een meisje.

Zowel de zwangerschap van Guusje als de tweede zwangerschap gingen erg moeizaam. Ik had vitaminetekort (B12). Ook had ik veel last van harde buiken waardoor ik ontzettend moe was. Ik ben toen ook minder gaan werken en met de 2e zwangerschap ben ik zelfs met 28 weken gestopt met werken.

De dag dat alles veranderde.

Als ik maar genoeg rust nam dan ging het goed, tot de dag van 15 november. Na een nacht wakker te zijn geweest omdat ik het gevoel had dat er iets niet klopte ben ik alleen naar het ziekenhuis gegaan om te vragen of er een controle gedaan kon worden. Dit omdat mijn moedergevoel zei dat het mis was. Ik kon me niet meer goed kon herinneren wanneer ik haar echt gevoeld had, zelf dacht ik die middag/avond nog even.

Na Guusje weg gebracht te hebben naar de opvang ben ik alleen naar het ziekenhuis gegaan voor een CTG scan, daar was niets op te horen en toen wist ik het diep van binnen eigenlijk wel. Pas toen de gynaecoloog kwam om een echo te maken bleek dat het kleine meisje in me buik was overleden

Ik ben toen, 2 dagen later op Vrijdag 17 november 2017 bevallen van Saar.

Het even voorstellen zit er op.

Dit was mijn even voorstellen rondje. In mijn blogs die ik schrijf voor Meer Met Mama zal ik afwisselen met de dingen die ik tegen kom als moeder van Guusje die nu 16 maanden is, maar ook beschrijven hoe het is om moeder te zijn van Saar, die er niet meer is.

Wil je nog meer van me weten  dan kan je mij altijd volgen op:  www.mamavanguusjeensaar.com of mij volgen op: facebook & Instagram ; mamavanguusjeensaar

 

Kom je vaker een kijkje nemen?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *