valentijnshop

FromBloggersWithLove Valentijnshop! Hop je mee?

Geplaatst door

“Vandaag hebben we voor jullie een super leuke Valentijnshop georganiseerd! Dag van de liefde he?! Dit doen we om jullie kennis te laten maken met een aantal leuke bloggers én omdat we jullie willen verwennen op deze liefdevolle dag. Het initiatief komt van Amanda en wij doen gezellig mee. Hop dus snel mee, doe mee aan de acties en wie weet win jij wel iets heel erg leuks!”

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een hele leuke manier waarop jij kennis kunt maken met andere blogs. Je begint bij een bepaalde blog en hopt zo door naar alle andere blogs, op deze manier kan je overal aan de winactie mee doen. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Valentijnshop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Valentijnshop en wens je veel plezier bij de volgende blogs en een liefdevolle Valantijnsdag♥

Over mij:

Misschien volg je mijn blog al wat langer maar mocht je mijn blog nog niet kennen dan neem ik graag  van de gelegenheid gebruik om je wat meer informatie te geven. Ik ben Maddy,  29 jaar, gelukkig getrouwd met Mark en moeder van 3 kindjes, Merel, Bram & Emma.  Ik blog nu ongeveer een jaar en ben sinds half september gestart met www.meermetmama.nl. Je kunt hier artikelen vinden over natuurlijk mama en kind maar ook lees je hier reviews, zijn er winacties en neem ik je mee in mijn leven als jonge moeder. Ook is het team van Meer met Mama groter geworden, ik blog nu samen met Inge, Emma, Esmar & MC Kleuver op deze toffe site en we hopen je hier vaker te vinden zult zijn en kan genieten van een momentje voor jezelf!

shoppen na de bevalling

Bij deze Valentijnshop hoort natuurlijk een prijs.

Bij Meer Met Mama kun je een beauty-verzorgingspakket winnen. We zijn tenslotte meer dan alleen mama. Wat er in zit? Dat blijft een verrassing♥ Want op Valentijnsdag verrassen we graag anderen toch? Een tipje van de sluier: je kunt gerust een momentje voor jezelf pakken met deze box! We zijn tenslotte meer dan alleen mama. De box is goed gevuld en je kunt er heerlijk mee genieten en tutten!! Het is geen kinderachtig boxje!♥

Doe je mee bij mij aan de Valentijnshop?

 • Laat een reactie onder deze blog het bericht achter dat je mee doet.
 • Geef ook een beetje liefde terug aan Meer met Mama door aan onderstaande dingen deel te nemen als je wilt ♥
 • Like deze actie op de Facebookpagina!!!! ♥♥♥ 
 • Het delen van deze super leuke winactie op Facebook is niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.♥
 • Het taggen op Facebook van je bestie zou ik best wel tof vinden!! Niet verplicht, wel erg leuk! Ik zou je dankbaar zijn!♥
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 • De winactie loopt t/m 28 februari 2018. De winnaar zal in dezelfde week een mailtje ontvangen. Ik zal je dan een mailtje sturen op het door jou opgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail binnen 48 uur is belangrijk, anders zal ik een andere winnaar trekken.

Tijd om verder te hoppen bij deze liefdevolle Valentijnshop.

Natascha was mijn voorganger, tof blog heeft ze he?! Ben je gek op beauty? Dan kan je bij haar zeker goed terecht! Je kunt bij haar een ‘get ready for your date’ beautypakket winnen! Super tof toch?  Via Natascha ben je hier dus mogelijk terecht gekomen! Thnx Natascha! En jij ook een hele fijne dag vandaag!  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je bij bent gestart, dan verwijs ik je nu graag door naar de blog van Nele, bij haar kun je een leuke kortingscode winnen! Super leuk dus om even verder te hoppen en natuurlijk mee te doen aan deze winactie!!

 

valentijnshop

Doe jij mee en hop je mee?

PS: Als je je abonneert op www.meermetmama.nl mis je geen winactie meer! Je krijgt ze dan namelijk in je mailbox!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Liefs Maddy

53 reacties

 1. Hmmm ik hou wel ervan om mezelf te verwennen 🙂
  Even quality time voor jezelf is heel belangrijk. Ik begin mijn hop bij jouw 🙂

 2. Leuk en ik doe heel graag mee….
  Omdat ik een gebroken pols heb en wekenlang in het gips zit en niet kan…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag 😃

 3. Fijne Valentijnsdag! Ik ben dol op verrassingen maar met een echt mannengezin krijg ik die echt alleen op mijn verjaardag en moederdag (en dan is t meestal toch niet echt een verrassing omdat ik vaak al weet wat ik krijg). Ik doe dus graag mee! Ik volg je via FB, heb geliked en gedeeld

 4. Ik ben het helemaal met je eens! Soms vergeten we wel eens dat we meer dan alleen maar mama zijn! Mezelf verwennen ben ik dan ook helemaal voor!! Ik zag dat ik je al volgde op face book 😀 dus heb ik even je berichtje geliked

 5. Leuk, weer zo’n gezellige bloghop en dan voor Valentijnsdag.
  Ben heel benieuwd naar de verrassing die je voor ons in petto hebt , kan niet wachten.
  Graag doe ik mee en heb geliked en geloved op bloglovin.

 6. Wat lief zo’n Valentijnshop.
  Al had ik op die dag geen tijd vrij kunnen maken om mee te hoppen. (Haha, vind hoppen beetje horen bij een konijntje.)
  Een verrassing krijgen is altijd leuk, dus ik doe gezellig mee.

 7. Dat is leuk zeg. ik ben gek op verrassingen en door griep heb ik geen valentijn gevierd, maar ik ben 28-2 jarig dus dan ga ik wel het etentje met manlief inhalen 🙂 dit cadeautje zou natuurlijk de welbekende kers op de taart zijn haha. ik volg via fb. liefs melissa

 8. Valentijnsdag is door de griep compleet aan mij en mijn dochter voorbij gegaan. Mijn vriend heeft ons moeten verzorgen en naar de huisarts en ziekenhuis moeten brengen. En toch waren we volgens hem de liefste en mooiste meisjes. Dat is toch ook echte liefde. Maar nu na 2 weken griep een verwenpakket je wel.welkom

 9. Ik doe mee! Ik hou van deze verassingen en zoals je zegt wij moeten ook eens een momentje voor onszelf kunnen pakken. Ons kindje slaapt nog niet door dus ik snak echt naar me-time! voel me soms wel een zombie zo moe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *