heb je even

Heb je even voor mij? | Annemarel, Mom on wheels |

Geplaatst door

Heb je even voor mij? Ik ben Annemarel, 37 jaar, gelukkig getrouwd en trotse mama van 2. Tot begin dit jaar was ik juf in het basisonderwijs, maar nu werk ik als tekstschrijver. Zo blog voor verschillende websites, redigeer teksten, recenseer onder meer kinderboeken en werk voor een uitgeverij.

Ik ben mama van:

Roos (6) en Pim (2). Twee knappe kanjers die mijn leven elke dag verrijken.

heb je even

Ik werd voor het eerst moeder toen ik 30 jaar oud was

Ik was 30 toen Roos werd geboren, 34 toen Pim kwam. Ik had altijd de wens om voor mijn 30e moeder te worden, maar helaas dacht Moeder Natuur daar anders over.

Mijn blog is:

Ik blog voor verschillende websites. Ooit heb ik kort mijn eigen blog gehad, maar dat is alweer heel wat jaren geleden. Begin 2017 ben ik weer begonnen met bloggen. Eerst bij Mamazijn, maar tegenwoordig blog ik voor www.joyeux.nu, www.momambition.nl en www.kiddowz.net. Leker afwisselend en super leuk. Sinds kort blog ik ook voor www.lotuswritings.nl. Je kunt me dus op veel plekken vinden!

Op welk artikel ben jij het meest trots?

Poeh…dat is wel heel erg lastig. Dat zijn er best wel veel. Ik schrijf graag recht vanuit mijn hart. Een van de laatste die gepubliceerd is (en waar ik dus echt trots op ben), staat op www.joyeux.nu. Dat is een blog, die ik schreef toen ik naast de couveuse van mijn dochter zat. Die is heel puur en recht vanuit mijn hart, zo op papier. Niets ontwijkend, benoemen zoals het is. Ik schrijf zoals ik denk…als een flapuit met het hart op de tong! Dat zijn de blogs waar ik trots op ben èn waar ik de meeste reacties op krijg.

Wat doe je het liefst met je kind(jes)?

Knuffelen! Maar ik kan ook erg genieten van gezinsuitjes, lazy sundays op de bank. Samen een stad bouwen met bijvoorbeeld de duplo of gewoon naar ze kijken en overlopen van trots!

Dit vind ik zwaar aan het moederschap:

Best veel (wat niet wil zeggen dat dat overheerst). Maar daar schaam ik me niet voor. Ik schreef hier laats een hele openhartige blog over voor Joyeux Opvoedadvies. Soms is het gewoon even helemaal niet leuk! Als ik bijvoorbeeld heeeeel graag iets wil ondernemen met mijn kinderen, maar door mijn beperking gehinderd word, als je als mama zó je best hebt gedaan om iets leuks te organiseren en je niets anders krijgt dan een ontevreden snoetje, als je niet snapt waarom je kindje boos, bang of verdrietig is en daar ook geen grip op krijgt.

Al meer dan 6 jaar slapeloze nachten begint ook wel op te breken trouwens…maar goed…. je krijgt er zoveel voor terug 😉


In deze artikelreeks verschenen eerder op www.meermetmama.nl:

Maddy: De Mommy van www.meermetmama.nl

Ingrid: Blogs by Ingrid.

Cynthia:  www.cynspired.nl

Judith: www.pinkpress.nl

Matthea: www.mattheaosinga.com/

Kris:  De Flopvader.

Wendy:  Wendy’s leven.

 


Wil jij nou ook graag mee doen aan deze super leuke artikelreeks; Heb je even voor mij? Dat kan natuurlijk! Iedere mama kan en mag mee doen!  Zou alleen maar super leuk zijn! Wil je mee doen klim dan in de spreekwoordelijke pen en stuur me een mailtje op: maddy@meermetmama.nl en je krijgt zo snel mogelijk een berichtje van me terug om mee te doen aan: Heb je even voor mij?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *