telefoon abonnement

Een nieuw telefoon abonnement. Heb jij de tip?

Geplaatst door

Telefoons, we kunnen er eigenlijk niet meer zonder. Mijn telefoon gebruik ik ook erg veel. Niet alleen om te bellen of te appen maar ook om informatie op te zoeken, te shoppen of de digitale krant te lezen. Mijn telefoon abonnement loopt af. Ik wil een sim only abonnement, heb jij tips?

Nog een prima telefoon

Mijn telefoon is nog prima. De batterij werkt nog goed, ik ben tevreden over de camera en hij doet het gewoon nog erg goed. Doet wat hij moet doen. Mijn telefoon abonnement loopt af, maar ik vind een nieuwe telefoon niet nodig. Daarom ga ik me oriënteren op een sim only abonnement.

Het grote voordeel

Het grote voordeel van een sim only abonnement vind ik dat het je een stuk minder geld kost. Mijn Samsung werkt nog prima en kan echt nog wel een tijdje mee. Ik vind het dan ook niet nodig om onnodig hogere maandlasten te hebben door een telefoon aan een abonnement te koppelen. Wist je trouwens dat als je een abonnement met telefoon afsluit dat nu als een lening gezien wordt? En dat je daardoor al snel minder kan lenen voor een eventuele hypotheek? Ook zijn er verschillende sim only abonnementen af te sluiten die maandelijks opzegbaar zijn. Vaak zijn die dan wel iets duurder dan een sim only abonnement van een jaar of twee jaar. Aan een sim only abonnement zitten dus meerdere voordelen, het is maar hoe je het bekijkt.

Maar welke provider kies je dan?

Op het moment zit ik bij KPN. Over het algemeen prima hoor. Al heb ik op bepaalde plekken echt wel wat minder bereik. Op de TV zie ik nu ook regelmatig aanbiedingen van T-mobile, Robin Mobile, Simyo en onder andere Simpel met de kingsize deals voorbij komen. Bij Simpel zag ik de kingsize deal 5GB per maand, 1000 smsjes en onbeperkt bellen. Dit voor €10,= per maand in combinatie met een 2 jarig abonnement. Scheelt me toch al zo’n 25 á 30 euro per maand. Ik zit er dus sterk aan te denken om hier een sim only abonnement af te sluiten. Alleen heb ik met Simpel geen ervaringen. Kan jij me meer vertellen?

telefoon abonnement

 

Tips:

Tips zijn dus zeker welkom qua sim only telefoon abonnementen. Wat zijn jouw ervaringen en bij welke provider zit je? Kom maar op met die tips!

X Maddy

 

5 reacties

 1. ik heb al jaar en dag tele2 en daar ben ik zeer blij mee. Elke twee jaar mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken en dan ga ik het internet af speuren naar de beste deal. Ik heb alleen geen Geen sim-only.

 2. Ik heb geen tips voor je. Heb een Duits abonnement van Vodafone. In mei mag ik een ander toestel uitzoeken en ga ik weer voor een Samsung.

 3. Daar ben ik niet bekend mee!
  Ja ik weet het hoe het zit als men een abonnement heeft met een nieuwe smarthphone.
  Wel vreemd omdat men altijd op tijd betaald.
  Zelfs bij de aanschaf ervan.
  Succes en ik ben benieuwd en hoop dat je er op terug komt als je hebt gekozen wat je gaat nemen en waar.

  Fijne dag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *