valentijns collectie

De nieuwe Valentijns collectie voor de New Born van Zeeman.

Geplaatst door

Valentijnsdag is weer in aantocht! De dag  van de liefde♥. Ook Zeeman springt er op in met een erg leuke collectie voor de kids. Benieuwd naar de nieuwe Valentijns collectie voor de New Born? Lees dan snel verder!!

Valentijnsdag is de dag van de liefde!♥

Valentijnsdag is de dag van de liefde, de dag dat geliefden elkaar wat extra aandacht geven. Maar ook de dag waarop je een dierbare kunt laten weten dat je gek met ze bent. Valentijnsdag valt elk jaar op 14 februari.

Zeeman doet gezellig mee.

In allerlei winkels kom je Valentijns artikelen tegen. De Action, Kruidvat, het postkantoor. Om valentijn kun je niet heen. Op tv is er reclame, op de radio worden de leukste en foutste love songs gedraaid. Ook Zeeman doet gezellig mee en heeft de leukste items en gadgets. Zo ook een fantastisch leuke Valentijns collectie voor de New Born.

De Valentijns collectie voor de New Born.

Ook voor de allerkleinsten heeft Zeeman dus een lieve, leuke collectie samengesteld. Er zijn sokjes verkrijgbaar en erg leuke 2 delige pakjes, bestaande uit een leuke, lieve romper met lange mouw en een broekje.

3 verschillende outfits in de Valentijns collectie voor de New Born.

Zeeman heeft 3 verschillende outfits ontworpen voor de Valentijns collectie.

Setje 1 voor de New Born.

Setje 2  voor de New Born.

 

Setje 3  voor de New Born.

De setjes zijn te koop in de maten 50 tm 68. Dus vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maand. De prijs van het setje is: €4.99.

Ook zijn er bijpassende sokjes te koop.

Er zijn ook bijpassende sokjes te koop verpakt per 3. Ze passen bij alle 3 de pakjes en zijn ook verkrijgbaar voor de maten 50 tm 68. De kosten van deze leuke sokjes zijn €1.79 per 3 pack.

Wat vind jij van de nieuwe  collectie voor de New Born van Zeeman?

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *